Home Stiri mondene Roxana Vancea a slăbit considerabil. Cum a reușit acest lucru și cum arată în prezent fosta asistentă TV

Roxana Vancea a slăbit considerabil. Cum a reușit acest lucru și cum arată în prezent fosta asistentă TV

de negriuelena

După ce a renunțat în 2014 la cariera în televiziune din cauza faptului că luase mult în greutate, Roxana Vancea a făcut schimbări în stilul său de viață și a reușit să slăbească 12 kg. Fosta asistentă TV din emisiunea ’Neatza cu Răzvan și Dani a ajuns la greutatea la care visa, ba mai mult, și-a tonifiat musculatura și are o siluetă demnă de invidiat.

Îngrășarea sa a fost provocată de probleme de natură hormonală, motiv pentru care frumoasa brunetă în vârstă de 29 de ani a fost nevoită să apeleze la medic. Într-un interviu pe care l-a acordat acum ceva timp pentru wowbiz.ro, fosta vedetă de televiziune a oferit detalii despre perioada dificilă prin care a trecut. „Aveam cu vreo 12 kilograme mai mult faţă de cât am acum. Ideea este că, atunci, eu am avut nişte probleme hormonale şi m-am îngrăşat într-o singură vară. Am avut probleme cu nişte ovare polichistice şi am avut menstruație de două ori într-un an. Eram aşa… rotundă. Bine, aveam foarte mare poftă de mâncare, nu pot să zic că nu mâncam nimic şi mă îngrășam, doar mă îngrășam foarte repede şi din orice! Am mers la medic şi am luat un tratament medicamentos homeopat. Am refuzat să iau hormoni şi alte nenorociri din astea şi până la urmă mi-am revenit. Am combinat dieta cu sportul şi tratamentul”, a declarat Roxana Vancea.

Aceasta a practicat sport de când se știe și a acordat mereu atenție alimentației sănătoase, dar problemele hormonale nu au putut fi soluționate decât cu tratamentul prescris de medic, după cum a declarat aceasta. „Fac sport din școala generală. Am făcut atletism până în anul al II-lea de facultate însă aveam alte probleme de natură hormonală şi mâncam mai mult. Munceam cam degeaba la sală. Am urmat tratament homeopat, iar acum s-au rezolvat. Am început să slăbesc destul de repede, iar exercițiile m-au ajutat să-mi tonific musculatura. Am umblat şi la alimentaţie. Toate cumulate au dus la rezultatul de azi”, a detaliat fosta asistentă TV pentru Click!

Sursa: clickpentrufemei.ro

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies