Home Stiri mondene Ruby, pe mâna medicilor: „Am greşit, repar!”

Ruby, pe mâna medicilor: „Am greşit, repar!”

de negriuelena

Ruby a apelat iarăși la medicii esteticieni, pentru a își schimba silicoanele. Aceasta era extrem de nemulțumită de cum arăta bustul său, operația precedentă fiind nereușită.

Prima dată când a suferit o operație estetică a fost la 18 ani, când și-a făcut rinoplastie.

În timpul liceului își făcuse o reducție a bustului, fiind nemulțumită că avea sânii prea mari, după care constatase că făcuse o greșeală, astfel că și-a pus silicoane.

Din cauza unor probleme, cântăreața a fost nevoită să își schimbe silicoanele de curând.

„Prietenilor, a venit ziua cea mare! Greșelile copilăriei…

Rezolv o problemă mai veche pe care eu o aveam cu sânii şi pe care eu am ascuns-o de voi şi pe care nu îmi plăcea să o recunosc. Am greşit, repar!”, a mărturisit Ruby.

 „Nu este om pe care să-l placă toată lumea. Îmi e, efectiv, rușine să vorbesc despre asta. De proastă mi-am pus implanturi. Nu recomand fetelor să facă ce am făcut eu.

E atât de complicat… și pleacă din liceu. Eu aveam sânii foarte mari. Mi se părea prea mult pentru mine la momentul acela și am făcut o reducție.

Am făcut treaba asta după ce am terminat liceul. După ceva ani am văzut că la modă erau sânii cum îi aveam în liceu. Și am ce?! Eu nu sunt la modă?!

Și mi-am făcut implanturi de silicon. Nu pot să… Nu-mi plac sânii mei în momentul acesta. Ar trebui să-mi scot implanturile. Nu am atât timp cât să-mi permit să stau la pat. Am complicat și eu lucrurile că a doua zi eram pe scenă.

Sânul stâng nu e de ieșit în oraș… Trebuia să-mi fac lucrul acesta de multă vreme”, a declarat Ruby pentru VIVA!

Sursa: viva.ro

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies