Home Stiri mondene S-a aflat adevaratul motiv pentru care Andreea Mantea a renuntat la “Puterea Dragostei”

S-a aflat adevaratul motiv pentru care Andreea Mantea a renuntat la “Puterea Dragostei”

de Clair

„Am ales să renunț la această emisiune nu pentru că mi-era rău, nu pentru că mi-e urât, ci pentru că era prea frumos. (…)

Aveam senzația că viața mea era pusă puțin pe pauză. Aveam senzația că niciodată nu am timp să vin acasă, că nu am timp să fac nimic din ce-mi doream să fac exact, aveam senzația că nu mai am timp să fac nimic din ce-mi doream. Am ales să rezist pentru că îmi plăcea foarte mult, extrem de mult, dar am luat această hotărâre pentru David, pentru că aici nu mai este vorba despre mine. (…) Am ales să renunț la această emisiune pentru că copilul trebuia să se întoarcă acasă.

Copilul meu trebuie să fie alături de bunicii lui, de tatăl lui, de prietenii lui, de familia lui din România. Nu zic că nu aș fi putut să-i ofer și o creștere frumoasă și acolo sau că nu aveam prieteni și acolo, nu vreau să zic că nu era frumos și interesant și acolo, dar eu vreau să-i ofer o educație și o copilărie frumoasă aici, în România, vreau dar vreau să-i cunoască pe români să se dezvolte alături de români, de bunătatea românilor…

Am nevoie de el să se dezvolte și să crească în mediul român, în sânul familiei”, a mărturisit Andreea pe vlogul ei.

loading...

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

error: Alert: Content is protected !!