Home Stiri mondene S-a aflat câte clase are Gina Pistol

S-a aflat câte clase are Gina Pistol

de Clara

Gina Pistol, deși are o viață foarte frumoasă acum, din păcate, atunci când a fost mică, a trecut prin mai multe momente mai puțin plăcute. Aceasta s-a născut într-o familie cu posibilități financiare nu foarte mari, iar tatăl său, conform unor informații, ar fi fost violent și absent din viața sa.

Gina Pistol a fost eleva Școlii de Arte și Meserii, după care a trebuit să se angajeze și a fost vânzătoare într-un magazin din Roșiorii de Vede. Ulterior, s-a angajat pe aceeași poziție, dar în București, într-un magazin de lux, unde s-a făcut remarcată printre clienți și, în acest fel, a ajuns să pozeze în Playboy.

În prezent, Gina are o frumoasă relație cu Smiley, bărbatul alături de care are și o fetiță, Josephine, care va împlini un an în luna martie.

„Noi ne știam de mult timp. Acum patru ani, pe la sfârșitul lunii martie, am început să vorbim. Eram cu mesaje, recomandări de filme și am ținut-o așa mult timp. Cel mai mișto era că existau fete care credeau că este singur și se dădeau pe lângă el, iar pentru mine era super funny.

Mă uitam să văd până unde se duc și ce fac. Îi ziceam lui Andrei: «Fata aia mai avea puțin și se împiedica de mine, noroc că eram pe acolo și eu că cine știe ce-ți făcea? Te răpea»”, a spus iubita artistului în cadrul podcast-ului lui Speak.

„Andrei a fost de mare ajutor, ne ajutam unul pe altul cu fetița. După care, a fost nevoit să plece. Când pleca Andrei dimineața, aveam o stare de anxietate. El pleca la muncă «ghiocel» și se întorcea «zambilă». Știi cât de frustrant e pentru o femeie să vezi că partenerul își continuă viața liniștit? (…).

E un copil foarte cuminte, dar are și ea momentele ei. Acum stă în funduleț și dă să meargă de-a bușilea, iar eu trebuie să stau lângă ea. Fiecare etapă care vine are greutățile ei”, a mai declarat prezentatoarea.

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies