Home Stiri mondene S-a aflat câte relații a avut Andra înainte de a fi cu actualul soț

S-a aflat câte relații a avut Andra înainte de a fi cu actualul soț

de Clara

Deși, acum, are o frumoasă relație cu Cătălin Măruță, Andra a vorbit despre relațiile pe care le-a avut înainte. Artista a avut doar doi iubiți înainte de a fi cu prezentatorul de la PRO TV.

„Nu am avut multe relaţii, eram rușinoasă, dar cred că băieții mă plăceau. Nu făceam primul pas. Eu m-am pupat cu doi băieți, dar am avut doar două relații: cel dinainte de Cătălin și încă unul. Relația care m-a împlinit este cea cu Cătălin. Eu, în schimb, nu suportam iubiţii surorii mele, Aura, cea mijlocie. O iubeam mult și voiam să stea numai cu mine. Dar, acum, sigur mă iubeşte cumnatul meu”, a spus Andra, conform celor de la cancan.ro.

„Ei s-au despărţit în septembrie 2005, cu doar câteva zile înainte ca Andra să participe la «Cerbul de Aur». Ea a fost foarte afectată, îl iubea foarte mult şi a făcut tot posibilul să se împace cu el, dar nu a fost să fie. Nu a fost vorba de înşelat, pur şi simplu, nu a fost să fie”, a spus o persoană apropiată despre relația pe care a avut-o cu Dragoş, unul dintre membrii Groove.

În urmă cu scurt timp, Andra a stat de vorbă cu cei de la viva.ro despre relația pe care o are cu Cătălin, partenerul cu care este împreună de aproximativ două decenii.

„Că suntem împreună de 15 ani este rezultatul faptului că am reușit să ne înțelegem unul pe celălalt și să ne dorim să construim un viitor împreună. (…) După 15 ani lângă Cătălin, aș spune că, pentru noi, a fost mereu important spațiul, că ni se făcea dor unul de celălalt.

Cred că este o greșeală pentru multe cupluri faptul că se sufocă unul pe altul, că renunță la ceea ce fac separat, din prea multă iubire sau dintr-o înțelegere greșită a ideii de iubire. Din fericire, nu am ajuns să nu mai fim iubiți, pentru că nu ne-am sufocat unul pe altul, a existat între noi mereu un pic de aer, atât cât focul să se mențină”, a mărturisit vedeta…

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies