Home Stiri mondene S-a aflat câți bani face Mihai Bendeac în fiecare lună. Suma este colosală

S-a aflat câți bani face Mihai Bendeac în fiecare lună. Suma este colosală

de Clara

Mihai Bendeac este una dintre cel mai bine plătite vedete de la Antena 1, acesta făcând parte din juriul emisiunii IUmor. De curând, în cadrul podcast-ului lui Cătălin Măruță, a declarat că postul concurent, PRO TV, i-a propus să facă parte din echipa Românii au talent.

Potrivit celor de la cancan.ro, din declarația de avere a acestuia a reieșit faptul că în anul 2017 avea un venit lunar de minimum 7.000 de euro.

„M-a invitat acum două luni la podcast-ul pe care îl realizează, i-am explicat că eu vreau să am apariții foarte rare, și așa mai departe, și că îi promit că, în momentul în care o să simt că vreau să fac un nou podcast, o să fie primul pe care îl anunț, dar nu, deja nu…

Deja a ajuns la hărțuire. Te rog eu, băi, nu mă mai suna, nu mă mai hărțui! Lasă-mă în pace, te rog eu frumos! Dacă o să simt nevoia să fac un podcast, jur, pe tine te sun! Băi, Cătăline, mă duc la poliție, mă jur, nu glumesc! Îmi pare rău că nu ți-am răspuns în ultimele zile, dar, băi, mi s-a făcut frică, să-mi bag p***!”, a spus Bendeac în urmă cu ceva timp.

„Niciodată nu aș putea să fiu așa cum sunt eu la Pro TV. Mă refer la mine ca persoană, la mine ca artist. Acum un an și anul ăsta, am fost contactat pentru «Românii au talent». Și anul acesta… am primit un argument care mie, în primă instanță, mi s-a părut valid. Că Pro TV-ul ar avea nevoie de un pic de nebunie. Și eu le-am spus că nu își pot închipui, de fapt, ce înseamnă această nebunie”, a declarat Mihai Bendeac în cadrul podcast-ului lui Cătălin Măruță…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies