Home Stiri mondene S-a aflat! Ce i s-a întâmplat Cristinei Ich în maternitate! Medicii au ținut-o departe de copil din cauză că…

S-a aflat! Ce i s-a întâmplat Cristinei Ich în maternitate! Medicii au ținut-o departe de copil din cauză că…

de negriuelena

Pentru Cristina Ich, nașterea nu a fost o experiență plăcută și a evitat să ofere detalii despre ce i s-a întâmplat în maternitate, dar acum s-a aflat totul.

Aceasta a făcut o criză de depresie după ce a adus pe lume băiețelul, Alexandru Noah, pe data de 25 octombrie.

Episodul de depresie postnatală pe care l-a făcut i-a determinat pe medici să o țină izolată de bebeluș, astfel că nu i l-au dus în salon, după cum se procedează de regulă.

Totul a durat, din fericire, numai o zi, după care vedeta și-a revenit, putând, ulterior, să petreacă timpul cu micuțul și iubitul ei, Alex Pițurcă.

Cristina Ich a fost destul de discretă în privința experienței marcante din maternitate, dar a oferit totuși câteva declarații, precizând că tot ce contează este că bebelușul ei este sănătos.

 „Nu vreau să influențez. Ce mi-am imaginat cu ce a fost e diferență cer-pământ. Alăptez, asta da. Dar despre ce s-a întâmplat în spital nu vorbesc.

Eu vă pot influența și cu asta nu e de joacă. Eu nu vreau să am pe conștiință… Vreau să mă înțelegeți. A fost foarte greu, dificil, m-am speriat. Decizia asta vă aparține.

E important că am născut, că fiu-meu e sănătos. Nu sunt nici prima, nici ultima. Gata, am născut, burta nu mai e.

Experiența mea nu a fost una fericită. Când am intrat în travaliu m-am machiat, m-am dichisit.

Mi-am cerut iertare de la maică-mea: «Mamă, iartă-mă dacă te-am supărat vreodată, acum știu ce înseamnă»”, a spus Cristina Ich.

Frumoasa moldoveancă a pierdut în greutate zece kilograme după ce a născut.

„Pot să vă zic că, după ce naști, nu rămâi cu burtă mai deloc. Și mi se văd și primele pătrățele… nu știu cum.

Cred că am dat jos, de la spital până aici, zece kilograme. Sunt bine. Bebelușul ăsta este exact cum mi l-am dorit eu: mănâncă, doarme, mănâncă, doarme, se joacă puțin, doarme.

Da… asta sunt eu: cu sânii cât Casa Poporului. Am multe să vă povestesc… Sunt draguță, sunt simpatică? M-am schimbat, am rămas la fel?”, a mai spus Cristina Ich…

Sursa: wowbiz.ro

loading...

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

error: Alert: Content is protected !!