Home Stiri mondene S-a aflat ce salariu are Florin Busuioc la PRO TV

S-a aflat ce salariu are Florin Busuioc la PRO TV

de Clara

Florin Busuioc este unul dintre cei mai longevivi oameni de televiziune din România. Acesta prezintă rubrica Meteo la PRO TV de foarte mult timp, iar salariul este pe măsură.

Conform celor de la cancan.ro, Florin Busuioc ar încasa suma de 3.000 de euro lunar pentru rubrica Meteo. Chiar dacă, potrivit spuselor sale, a ajuns să lucreze la PRO TV din lipsa altor posibilități, în timp, lucrurile se pare că s-au așezat și pentru el.

„Sincer? Eu la Meteo am ajuns pentru că nu mai aveam nimic de lucru. Nu mai exista niciun proiect pentru mine. Că asta e, se mai întâmplă. Mi-am luat concediu fără plată.

Eu mă mutasem de la teatru cu carte de munca în Pro. A venit cineva care mi-a propus și am zis «De ce nu?» Și, din «Cenușăreasa programelor», ca să zic așa, am reușit să demonstrez că, orice faci, daca faci bine, poate fi de top.

Nu contează ce program ai pe mână, nu contează ce ți s-a dat de făcut, contează doar să faci bine, să te implici suficient și să-ți facă mare plăcere să faci asta”, a spus actorul conform celor de la evz.ro, relatează cancan.ro.

„Eu nu cred că voi ieși vreodată la pensie cu totul, adică teatrul n-o să-l las niciodată, și asta, Slavă Domnului, pentru că roluri de bătrâni există în teatru și pot să joc și după 65 de ani. Dacă o să ies la pensie de la televiziune, poate că o să mă mai țină pe aici… că poate li se pare că zic bine vremea și nu mă dau chiar afară. Sunt ceva ani, vreo 15-16 ani de Pro TV… Eu trag nădejde să rămân cât mai mult în povestea asta și să nu fie nevoie să mă retrag”, a spus acesta, conform ciao.ro…

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies