Home Stiri mondene S-a aflat cine a fost de vină pentru divorțul dintre Noemi și Mihai Mitoșeru

S-a aflat cine a fost de vină pentru divorțul dintre Noemi și Mihai Mitoșeru

de Buinoschi Andreea

Relația dintre Noemi și Mihai Mitoșeru este una destul de complicată, mai ales că, deși au divorțat, multe persoane susțin că se vor împăca. Recent, persoane apropiate celor doi au vorbit despre situația care există între ei, în prezent.

Între Mihai şi Noemi există ceva ce nici măcar ei nu pot explica. Se iubesc, asta pot spune sigur, însă ea nu vrea să treacă peste momentele dificile pe care le-a trăit în relaţie. Nu pot spune că au fost chestii grave însă discuţiile mici au reuşit să îi despartă.

Mihai a fost extrem de bulversat în perioada asta, după cum bine ştie toată lumea, mama lui a fost grav bolnavă, iar pentru el a fost foarte greu. Ea i-a fost alături, iar pentru Mihai, asta a contat foarte mult.

Mi-a spus, la un moment dat, că a reflectat mult la ceea ce s-a întâmplat între el şi Noemi şi şi-a dat seama că el a fost de vină pentru faptul că s-au despărţit. Şi-a dat seama că orgoliul nu l-a mai lăsat să gândească raţional şi a luat nişte decizii pripite. Acum nu ştiu dacă o aşteaptă pe ea, dar când îmi mai povestea mie despre fetele cu care s-a văzut, mereu le găsea defecte. De nimeni nu a putut să se apropie. Dar acum rămâne de văzut ce se va întâmpla”, a spus o persoană apropiată celor doi, relatează playtech.ro.

„Mihai este tipul cu care mi-am petrecut 13 ani, o foarte mare perioadă din viață, care m-a făcut foarte fericită, mă făcea să râd, nu mă uităm la ceas, nu știam cum trece timpul. Mi se pare ciudat să vorbesc după atât timp, am emoții. Am emoții când vorbesc despre el. Îi doresc tot binele din lume, să fie fericit, să se liniștească.

Sunt sigură că, ușor-ușor, a început să se liniștească. Cea mai mare dorință pentru el este să își găsească fericirea și cred că înțelege ce vreau să spun, poate dincolo de mine. Nu știu dacă fericirea lui sunt eu, dar sunt convinsă că, într-un final, își va găsi fericirea”, a spus Noemi în cadrul unei emisiuni , potrivit cancan.ro…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies