Home Stiri mondene S-a aflat cine este iubita lui chef Cătălin Scărlătescu

S-a aflat cine este iubita lui chef Cătălin Scărlătescu

de Clara

Chef Cătălin Scărlătescu este extrem de discret în ceea ce privește viața personală pe care o are și preferă să țină foarte multe lucruri departe de ochii lumii, mai ales cele care țin de aspecul sentimental.

De-a lungul timpului, au existat mai multe zvonuri legate de o posibilă poveste de dragoste dintre el și Doina Teodoru, dar mereu au fost infirmate. Cu toate acestea, paparazzii de la Evenimentul Zilei au fost cu un pas înaintea lor și i-au surprins în timp ce se sărută, confirmând, astfel, ceea ce deja se bănuia.

„Sunt un om normal. Mă țin și eu cu fetele de mână, le mai și sărut, chiar și pe stradă, am și eu iubită, că nu pot să stau singur cuc. De fiecare dată e ceva serios, că nu duci o chestie neserioasă în casă. Nu e de foarte mult timp, hai să nu intrăm în cifre! La relații nu am fost bun niciodată, când văd ceva care nu este în regulă, am dispărut. Sunt foarte indisponibil.

Niciodată nu m-am afișat, nu îmi place să îmi duc viața privată și personală la televizor”, a spus Cătălin Scărlătescu pentru Antena Stars.

Mai mult decât atât, în urmă cu doar câteva zile, juratul de la Antena 1 a postat o poză din aeroport, lăsând să se vadă mâna unei fete, iar fanii au recționat imediat.

„«Cine a pus mâna pe Scărlătescu?» / «A cui este mâna?» / «Te iubim pe tine, clar, iubim și mâna care face deliciul pozei!!!» / «Știi că poza asta nu e despre tine, da? Hai, detalii, te rugăm!» / «Contează a cui este mâna misterioasă?! Importante sunt vacanța și momentele minunate petrecute cu iubirea inimii în vacanță. Vacanță plină de iubire și căldură de la natură, că, în rest, te descurci, nu ești mic, Chef Scărlătescu!»”, au fost doar o parte dintre comentariile primite de către juratul de la Antena 1.

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies