Home Stiri mondene S-a aflat cine este tânărul fotografiat desculț la metrou! Gestul sau frumos a impresionat pe toată lumea

S-a aflat cine este tânărul fotografiat desculț la metrou! Gestul sau frumos a impresionat pe toată lumea

de negriuelena

La scurt timp după ce a devenit virală fotografia în care o adolescentă apărea purtând pantofii iubitului ei, după ce el i-a oferit pe ai lui pentru că încălțările ei îi provocau durere, toată lumea s-a întrebat cine este tânărul care a făcut acest gest frumos, care a atras o mulțime reacții și comentarii pozitive.

În fotografia respectivă, băiatul ține în mâini sandalele cu toc înalt ale iubitei sale, iar ea poartă pantofii lui. El a rămas desculț, punând binele iubitei sale mai presus de propriul confort. Cei doi se aflau la metrou.

În semn de apreciere și respect față de tânăr, pentru respectul pe care l-a arătat față de iubita sa, o firmă de turism a dorit să îl găsească și să îi ofere lui și iubitei sale o excursie gratuită.

„Pornim aici o căutare a tânărului din fotografie, pe care dorim să-l răsplătim cu o călătorie în ţară! Desigur, dacă doreşte să o ia alături de el şi pe domnișoara din fotografie, noi îi oferim această posibilitate!”, se arată în anunțul făcut de firma de turism.

Adolescentul a fost găsit: se numește Mihai Sergiu și este din București. Acesta a oferit o explicație referitoare la cele petrecute în ziua când fusese făcută fotografia. Mesajul său a emoționat o mulțime de persoane…

„Am observat că ne face lumea poze în metrou, dar nu am crezut că voi ajunge aici! Seara trecută (n.r.: 14 iunie) a fost o experiență foarte frumoasă și sfârșitul a fost memorabil! Deși prietena mea nu a fost de acord cu asta, eu tot am pus-o să se descalțe și să îmi ia pantofii, pentru că știam că a stat ore bune cu ei și o dureau picioarele (asta este o explicație pentru cei care se întreabă de ce nu și-a luat încălțări de schimb)”, este mesajul lui Mihai Sergiu.

Sursa: radiosimplu.ro

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies