Home Stiri mondene S-a aflat cine va boteza copilul lui Laurenţiu Reghecampf şi al Corinei

S-a aflat cine va boteza copilul lui Laurenţiu Reghecampf şi al Corinei

de Buinoschi Andreea

Nu doar că divorţează de Anamaria Prodan, dar urmează să aibă un alt copil. Laurenţiu Reghecampf şi Corina Caciuc vor deveni părinţi pentru prima oară peste o jumătate de an.

Adrian Thiess le-a spus celor de la cancan.ro că el va boteza copilul celor doi: „Reghe e fratele meu și e normal, dacă m-ai întrebat, trebuie să spun că da. Și Ana e sora mea, nu aleg între ei. Îi iubesc la fel. El e fratele meu, el mi-a prezentat-o pe iubita lui. Viața e complexă. Îi iubesc pe amândoi. Asta e capacitatea mea. Una e una, alta e alta”.

„Vă mărturisesc faptul că este un moment delicat din viața mea. Eu nu mi-am expus niciodată viața personală și nu voi proceda altfel nici de acum înainte. Familia este sfântă pentru mine. Până azi, m-am rezumat, ca expunere publică, la cariera construită în fotbal și nu voi înceta să-mi urmez principiile. Provin dintr-o familie decentă, cu temeiuri creștine, care s-a raportat mereu la Dumnezeu.

Nu sunt o persoană conflictuală și nu port niciun război cu nimeni. Vreau doar să precizez anumite lucruri, pentru a nu exista interpretări ulterioare din partea mass-media. Personal, am depus actele de divorț la capătul unei căsnicii de care nu mă voi dezice vreodată și pledez pentru respectarea opțiunilor personale atât din punct de vedere familial, cât și profesional.

Referitor la informațiile prezentate de curând în presă, sunt în măsură să afirm doar faptul că Dumnezeu e peste noi și doar El va decide drumul fiecăruia”, a spus antrenorul pentru cei de la cancan.ro.

„El este tatăl copilului, nu o să vorbesc niciodată urât de el. Da, am făcut niște greșeli, dar promit că le repar și o să lupt pentru ca copiii mei să nu simtă nenorocirea asta și să crească demni.

Oricât de greu ar fi, să lăsăm legea să își spună cuvântul și avocații, pentru că nu știm exact care este adevărul. Dacă ar fi să o iau de la capăt și să am încredere în soțul meu, aș face la fel. O să văd cum o să descurc încet lucrurile și, atunci, o să dau o declarație oficială. Întotdeauna mi-am apărat familia cu prețul vieții, ca să arăt că nimeni nu-mi atinge familia”, a spus Anamaria Prodan, după ce presa a scris despre divorțul ei…

Sursa

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies