Home Uncategorized S-a aflat în brațele cui a plâns Lidia Buble după ce s-a despărțit de Răzvan Simion

S-a aflat în brațele cui a plâns Lidia Buble după ce s-a despărțit de Răzvan Simion

de Clara

Lidia Buble și Răzvan Simion s-au despărțit de curând, după ce au trăit o frumoasă poveste de iubire aproximativ cinci ani. Cu toate că aceștia au rămas în relații bune, Răzvan fiind încă managerul artistei, niciunul dintre ei nu și-a revenit complet. Lidia Buble a avut nevoie de ajutor pentru a trece peste despărțire mai ușor și a plâns pe umărul cel mai apropiat.

Lidia are o familie numeroasă, iar acest lucru a ajutat-o extrem de mult să facă față perioadei destul de grele din viața sa. Părinții săi, frații și surorile au fost persoanele în fața cărora s-a confesat și se pare că acest lucru a ajutat-o să se simtă mai bine.

„Încă nu am terminat adaptarea, însă, încet-încet, împreună cu întreaga mea echipă, știu că putem face posibil acest lucru. În acest moment, poate că sunt mai atentă în privința cheltuielilor și, cu siguranță, prioritățile mele s-au schimbat. (…). Depărtarea este singura chestiune care ne cam încurcă în timpul anului, iar atunci când am puțin timp sau drum în zonă, dau o fugă până acasă și, dacă surorile mele sunt acolo, atunci totul arată exact ca în copilărie. Supa de pui cu tăiței de casă și prăjiturile mamei mă fac să mă transpun în acei ani, de fiecare dată. Nu neapărat dojeneală. Mai nou, toată lumea oferă diverse învățături sau predici pe care le-am auzit și în biserică și care, parcă acum, de când am trecut de 27 de ani, sunt mult mai importante, intens trăite și simțite”, a declarat Lidia pentru revista Viva!.

„Noi obișnuim să mergem la pastor, nu la psiholog și, da, este normal ca tatăl meu și fratele, care l-a urmat la slujba bisericii, să fie și buni sfătuitori. Familia mea știe totul despre mine, nu mă ascund de ei. Este și complicat să mai ascund lucruri despre mine, mai ales că apar în tot felul de ziare”, a continuat aceasta…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies