Home Stiri mondene S-a aflat în urmă cu puțin timp! Locul din care venea Margherita când a fost prinsă drogată la volan

S-a aflat în urmă cu puțin timp! Locul din care venea Margherita când a fost prinsă drogată la volan

de negriuelena

Fiica lăutarilor de la Clejani este protagonista scandalului momentului, după ce a intrat cu autoturismul într-un alt automobil.

Recent s-a aflat locul din care venea Margherita de la Clejani când a provocat accidentul și a fost depistată la volan fiind sub influența drogurilor.

Artista petrecuse toată noaptea împreună cu iubitul ei, deoarece fuseseră la o petrecere.

Aceasta neagă faptul că ar fi consumat droguri, dar testul făcut la INML dovedește că în corpul ei s-au găsit substanțe interzise.

Vedeta s-a ales cu dosar penal și riscă să facă până la cinci ani de închisoare.

Primele declarații ale Margheritei după accident au fost halucinante.

„Toate bune și frumoase… ce teste să se facă? Alcooltest nu există, droguri nu există… Eu mă uitam în oglindă și îmi făceam buzele.

Nu am avut nicio problemă. Am condus bine. Mai era Johnny Depp cu mine în mașină. Am accidentat pur și simplu o mașină, veneam de la o petrecere…

Eu nu vorbesc cu presa din România, eu sunt de la Hollywood”, a declarat Margherita de la Clejani în urma audierilor de la poliție.

Aceasta ieșise pe stradă cu mașina după ce petrecuse toată noaptea la locuința ei din complexul rezidențial situat în apropierea Deltei Văcărești.

Iubitul ei a fost condamnat, în urmă cu doi ani, pentru consum și deținere de droguri. Atunci a semnat un acord de recunoaștere, în urma căruia s-a ales cu amendă penală și plata cheltuielilor de judecată.

Părinții Margheritei nu l-ar fi aprobat pe iubitul ei, atunci când au aflat că au o relație.

Viorica de la Clejani a declarat de curând că de vină pentru ceea ce i se întâmplă fiicei sale ar fi anturajul acesteia.

„Uneori, anturajul strică. Spune-mi cu cine umbli, ca să-ţi spun cine eşti, era un proverb. Şi voi, ştiţi ceva? Fiecare aruncă cu ce are în suflet.

Eu sunt o persoană bună, îi mulţumesc lui Dumnezeu că mă iubeşte. Cum să reacționez?! Numai mamă să nu fii! După două luni de stat în casă, e normal să am o reacţie.

Îmi cer scuze față de domnișoara ziaristă, asta este. Este firesc să fii aşa, o mamă trebuie să îşi ierte copilul.

Vin dintr-o generație unde n-am auzit de aşa ceva şi nu am consumat în viaţa mea.

Pe unde mă duc eu, oamenii fac lucrurile astea şi sunt oameni cu cap, cu familii, cu copii acasă, oameni în toată firea.

Eu nu m-am atins de aşa ceva. De unde să ştiu eu, o femeie de ţară, cum şi ce sunt astea?

Eu o hrănesc pe Margherita, am încredere în ea, să lăsăm autoritățile să îşi facă treaba şi după aia, orice ar fi, oricât ar greși un copil, eu, ca părinte, trebuie să îl îndrept pe drumul cel bun şi să am grijă de el.

Eu nu ştiu nimic, ce s-a întâmplat, voi m-aţi luat prin surprindere, eram nepregătită. Care n-a greşit să dea cu piatra…

Toţi o dată-n viaţă greșim. E normal, e firesc, sunt adolescenți”, a spus Viorica de la Clejani în cadrul unui interviu pentru România TV.

Sursa: wowbiz.ro

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies