Home Stiri mondene S-a aflat motivul pentru care Monica Gabor a fost numită „Scorpia de la Izvorani”

S-a aflat motivul pentru care Monica Gabor a fost numită „Scorpia de la Izvorani”

de Clara

De-a lungul timpului, Monica Gabor a fost cunoscută drept „Scorpia de la Izvorani”. Irinel Columbeanu a spus care a fost motivul pentru care a luat naștere această poreclă.

„Da, au schimbat-o (banii n.r.), la modul în care a ajuns să fie poreclită ,«Scorpia de Izvorani», în modul în care se purta cu ceilalți care o deserveau pe ea, gen fetele care o machiază la prezentări. Da, au schimbat-o.

Recent, am văzut o filmare de la o prezentare a lui Botezatu și am văzut că avea o alură superficială, îi dojenea pe toți, totul îi puțea. I-am spus de mai multe ori că nu este frumos, dar nu am reușit să obțin o schimbare.

Nu banii au schimbat-o, ci lucrurile la care a început să aibă acces în felul acesta, e vorba de «power» (n.r. putere). Este adevărat că au fost prietene de-ale mele care au observat acest aspect într-un stadiu mai incipient. Anna (n.r. Lesko) mi-a povestit ce a văzut în backstage-ul unui eveniment din acest punct de vedere”, a spus fostul milionar în cadrul unui podcast.

Irinel Columbeanu a spus de ce el și Monica au plecat de la Izvorani

„Locuitul în vila de la Izvorani începu să le stea în gât amândurora. Lui nu-i mai plăcea acolo, pierdea prea mult timp pe drum, DN 1 era din ce în ce mai aglomerat, plus casa aceea mult prea mare mai avea un pic și cădea pe ei. Ea se simțea ca-n pustietate, de altfel i-o și spusese, era departe de orice. Plus că, din cauza distanței, nu avea nicio prietenă.

Din casa de la Izvorani, am luat numeroasele valize, știind că urmau și alte mutări cărora am putut intui la acea vreme că ne-ar fi fost mai mult ca sigur necesare. Am lăsat multe haine de iarnă, costume, pantofi, mizând la acea vreme pe faptul că nu o să îmi facă imediat trebuință”, a spus Irinel Columbeanu, conform celor de la playtech.ro, în urmă cu ceva timp.

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies