Home Stiri mondene S-a aflat salariul pe care Florin Călinescu îl are la Prima TV

S-a aflat salariul pe care Florin Călinescu îl are la Prima TV

de Clara

Florin Călinescu a plecat de la PRO TV, după ce, timp de mai mulți ani, a făcut parte din juriul de la Românii au talent. Acum, acesta a semnat cu postul Prima TV, iar salariul pe care îl primește este considerabil.

Conform celor de la playtech.ro, salariul pe care îl are Florin Călinescu la PRO TV este de 8.000 de euro lunar, acesta încasând suma de 666 de euro pentru fiecare ediție.

„Traseele s-au complicat la PRO TV pentru mine de când a plecat prietenul meu, Adrian. Acum vorbești așa, în iCloud, nu te aude nimeni și nu îți răspunde nimeni. Nu am nimic cu nimeni, dar nu pot să mă uit la copiii ăia care cântă pe scenă, când eu sunt cu altă direcție. La alte posturi sunt tocmite.

Cel mai nasol în viață este să nu poți să iei o hotărâre, să nu poți să greșești. Păi, cât s-a greșit la PRO TV să se vadă anumite formate, căutam actori, căutam formate scrise de români… dacă și acum PRO TV se ține cu «Las Fierbinți», cu «Românii au talent» și toate formatele lăsate de Sîrbu, restul, cam tot ce a venit după aceea, găuri în perdea”, a spus actorul pentru podcast-ul lui Micutzu.

„Niște buni prieteni s-au gândit și ei să ne încrucișăm destinele și să o iau de la zero. Nu am nicio teamă. Genul meu e să construiesc, decât să mă dau pe tobogane construite de alții bine judecate de ei și pentru distracția unor audiențe. Am dat un anunț și cred că nu s-a înțeles foarte bine… și atunci vreau să explic rar și pe îndelete.

Caut oameni, pentru că asta am făcut din 1 decembrie 1995, care să se exprime, într-un fel sau altul, într-un colectiv de creație. Rămâne să iau legătura cu unele dintre persoanele care îmi trimit dorințele lor de a lucra împreună. Niciodată nu am făcut și nu pot să fac compromisuri. Nu îmi fac o televiziune, pentru că nu sunt atât de nebun, e vorba, poate, de milioane, habar n-am, dar am semnat un contract cu niște prieteni și veți afla săptămâna aceasta despre ce este vorba. Probabil o să fac și o emisiune, două, trei, cu dumneavoastră”, au fost declarațiile fostului jurat, conform celor de la cancan.ro…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies