Home Stiri mondene S-a stabilit noua prezentatoare care o va înlocui pe Gabriela Cristea?

S-a stabilit noua prezentatoare care o va înlocui pe Gabriela Cristea?

de Clara

Gabriela Cristea este prezentatoarea unei emisiuni matrimoniale ce este difuzată la Antena 1. De curând, aceasta a postat o fotografie care i-a luat prin surprindere pe fanii săi.

Mai exact, Gabriela Cristea și-a adus la muncă cele două fetițe, iar pe una dintre ele a fotografiat-o pe scaunul pe care stă ea „Pentru toate există un început”, a scris aceasta în dreptul imaginii. Internauții s-au întrecut în comentarii care mai de care mai frumoase, insinuând că Victoria i-ar putea lua locul într-o zi.

Tavi Clonda a vorbit despre ceea ce a construit alături de Gabriela Cristea

Tavi Clonda și-a deschis sufletul și, în cadrul unei emisiuni televizate, a vorbit despre relația pe care o are cu Gabriela Cristea și despre cele mai frumoase momente de care au avut parte până acum.

„Evident, unul dintre cele mai speciale momente ale noastre a fost acela când s-a născut primul nostru copil, Victoria! A fost o senzație pe care nu o vom uita și este greu de egalat. Când se naște primul copil, părinții probabil știu despre ce e vorba. Și, evident, și când s-a născut al doilea copil, Iris, a fost un moment deosebit. Dar mai deosebit a fost atunci când am adus-o acasă și am realizat că avem doi copii. Iar primul a fost ziua în care ne-am căsătorit. A fost o zi superbă! Gabriela a fost foarte frumoasă.

Cel mai greu, cel mai greu? Nici nu știu. Nu au fost momente foarte grele. Adică în fiecare zi sunt probleme de rezolvat, dar nu ceva să-mi aduc aminte. Nu îți imagina că toate sunt roz și pufoase. Mai sunt probleme destul de mărunte și încercăm să le dăm uitării, să le rezolvăm și să le uităm. Nu mi-aș încărca memoria sau sufletul cu lucruri dureroase”, a spus Tavi Clonda pentru emisiunea Star News.

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies