Home Stiri mondene S-au aflat numele Faimoșilor ce vor participa la „Survivor”

S-au aflat numele Faimoșilor ce vor participa la „Survivor”

de Clara

Robert Niță, Andreea Tonciu, Emil Rengle, Otillia Bilionera, CRBL, Xonia, Radu Itu, Elena Chiriac, Roxana Ciuhulescu, Big Blana, Cătălin Otto Zmărăndescu și Laura Giurcanu sunt concurenții noului sezon Survivor. Filmările vor avea loc în doar câteva săptămâni și, începând cu acest sezon, show-ul va putea fi urmărit pe Pro TV.

„Îi asigur pe telespectatorii Pro TV că, alături de echipa de realizare a show-ului, suntem gata de un 3-2-1-Start al unui nou sezon epic de «Survivor România»”, a spus Daniel Pavel, cel care a rămas prezentatorul emisiunii.

Faimoșii și Războinicii se vor lupta pentru premiul de 100.000 de euro, dar și pentru trofeul Survivor 2022. Numele Războinicilor nu au fost încă făcute publice, dar fanii nu mai au foarte mult de așteptat.

„Pentru mine, «Survivor România» reprezintă, în egală măsură, cea mai mare provocare profesională de până acum, cât și oportunitatea testării unor limite de anduranță fizică și psihică pe care le întâlnești în viață doar dacă ai noroc. E un privilegiu pentru mine să fiu alături de acești concurenți, să le observ și comentez evoluțiile. Voi încerca să le transmit celor de acasă cât mai mult din emoțiile lor uriașe”, a spus prezentatorul pentru o publicație, în urmă cu ceva timp.

„Oamenii ar trebui să își facă un examen fizic și, nu în ultimul rând, unul spiritual. E foarte important până să facă partea practică, să îi contacteze pe colegii noștri de la Pro TV…

E foarte important să știe că vor să ajungă acolo și că imunitatea aia e ceea ce își vor dori cel mai mult pe lumea aceasta. Traseele sunt extrem de solicitante, competiția este pe bune. La multe nici eu nu fac față, oricât de antrenat aș fi. Dar așa este «Survivor»: o nouă zi, o nouă luptă”, a mai spus acesta în cadrul emisiunii Vorbește Lumea.

Sursa

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies