Home Stiri mondene S-au aflat numele juraților de la „Dancing on Ice”

S-au aflat numele juraților de la „Dancing on Ice”

de Clara

Dancing on Ice este noua emisiune de la Antena 1. Irina Fodor și Ștefan Bănică junior vor fi cei doi prezentatori, iar premiera va avea loc pe data de 5 martie, de la ora 20:00.

Mihai Petre, Elwira Petre, Cornel Gheorghe și Simona Pungă sunt cei patru jurați ai emisiunii-concurs. Aceștia nu vor scăpa din ochi concurenții, le vor vâna fiecare greșeală și se vor asigura că cel mai bun va câștiga.

„Iubesc dansul și orice formă de mișcare legată de el. Mă bucur să vă anunț că, împreună cu Mihai, Simona și Cornel, vom face parte din juriul «Dancing on Ice – Vis in doi». Proiect unic, special și foarte dificil. Pantofi de dans, tocuri, balerini, adidași sau patine îți pot da aripi sau te pot condamna la eșec. Nouă vedete curajoase s-au încălțat cu patine, iar eu abia aștept sa văd rezultatul final. Va fi palpitant”, a scris Elwira în mediul online.

„Mă bucur că încep un proiect nou în televiziune și că voi lucra cu echipa cu care am mai lucrat ani buni, tot în televiziune. Îmi place că fac parte dintr-o emisiune care se realizează pentru prima oară în România, «Dancing on Ice – Vis în doi», pe care o voi prezenta alături de Irina Fodor.

O emisiune extrem de ambițioasă, ținând cont de dificultatea pe care o întâmpină concurenții, care dansează în timp ce patinează. Plus că, după mulți ani, iată, în sfârșit, o emisiune live, cu totul altceva față de o emisiune înregistrată!

Adrenalina va fi mult mai mare și responsabilitatea asemenea. Și, chiar dacă am făcut peste o sută de emisiuni în direct, timp de patru ore, recunosc că tot am emoții. Ne vedem la «Dancing on Ice – Vis în doi», live, sâmbătă (5 martie), de la ora 20.00, la Antena 1”, a spus acesta într-un comunicat marca Antena Group…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies