Home Stiri mondene S-au aflat numele vedetelor care ar putea participa la „Survivor 2022”

S-au aflat numele vedetelor care ar putea participa la „Survivor 2022”

de Clara

Filmările pentru noul sezon Survivor urmează să înceapă, iar cei de la fanatik.ro au intrat în posesia unor nume ce ar putea participa. Reamintim că, de aici înainte, emisiunea va putea fi urmărită pe PRO TV, iar Daniel Pavel va fi, în continuare, prezentator.

Potrivit sursei menționate anterior, de data aceasta, s-ar putea lupta pentru marele premiu: Cătălin Bordea, Marian Drăgulescu, Otilia Billionera, Cătălin Zmărăndescu și Geta Sterp, iar Roxana Ciuhulescu a dat de înțeles că și ea ar putea face parte din echipa Faimoșilor.

„Pentru mine, «Survivor România» reprezintă, în egală măsură, cea mai mare provocare profesională de până acum, cât și oportunitatea testării unor limite de anduranță fizică și psihică pe care le întâlnești în viață doar dacă ai noroc. E un privilegiu pentru mine să fiu alături de acești concurenți, să le observ și comentez evoluțiile. Voi încerca să le transmit celor de acasă cât mai mult din emoțiile lor uriașe”, a spus prezentatorul pentru o publicație, în urmă cu ceva timp.

„Este o călătorie chiar inițiatică, șase luni, dar, de un an și patru luni, n-am mai fost în țară, locuiesc la Viena și atunci m-am întors cu o mie de emoții. Am supraviețuit și eu cu ei, într-adevăr, de multe ori încercam, când știam că pierd recompense și că nu mănâncă, nu mâncam nici eu, adică încercam să fiu într-un sincron cu ei. Sigur, eu am avut beneficiul comunicării, e foarte important să comunici cu cei dragi, să te validezi, ei nu au avut asta.

Cel mai frumos de care pot să-mi aduc aminte acum, că e foarte proaspăt, este momentul în care erau absolut căzuți la pământ toți trei, eram în faza finală, Marius, Andrei, Zanni, și au venit foștii concurenți. Momentul în care foștii concurenți li s-au alăturat, foștii concurenți, care și ei aveau emoții, ăla a fost fabulos. Ne-am luat în brațe, am uitat de protocolul camerelor, că trebuie să filmăm, că suntem cu spatele, ăla a fost într-adevăr, acum trei zile, fabulos”, a spus Daniel Pavel, conform gandul.ro, în cadrul unui interviu…

Sursa

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies