Home Stiri mondene S-au împăcat sau nu Culiță Sterp și Carmen de la Sălciua? Artistul a spus totul

S-au împăcat sau nu Culiță Sterp și Carmen de la Sălciua? Artistul a spus totul

de negriuelena

Culiță Sterp și Carmen de la Sălciua au format unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbizul românesc, iar divorțul lor a fost ca un șoc pentru fani.

Admiratorii celor doi nu au încetat să spere că se vor împăca, acest lucru fiind alimentat de faptul că frumoasa brunetă tocmai a ieșit dintr-o altă relație.

După ce au apărut zvonurile că interpreții de muzică de petrecere Culiță Sterp și Carmen de la Sălciua ar fi reluat relația de iubire, artistul a făcut primele declarații.

Acesta nu exclude împăcarea cu fosta sa soție pe viitor, dar pentru moment dorește să nu ofere prea multe detalii, întrucât lasă lucrurile să se desfășoare de la sine.

Culiță Sterp a punctat totuși faptul că „sunt pe drumul cel bun”, așadar fanii au motive de speranță în această privință.

„Încă nu pot să dau nicio declarație în privința asta, fiindcă încă nu știm sută la sută ce o să fie. Vorbim, suntem prieteni, încă nu stăm în aceeași casă.

Suntem, cum am mai spus pe la televizor, suntem pe drumul cel bun, vorbim. Nu știu ce o să fie în continuare.

Dar nu pot să dau o declarație sută la sută ne-am împăcat, nu ne-am împăcat”, a spus Culiţă Sterp la Antena Stars.

Se pare că cei doi doresc să facă încă o piesă împreună, dar artistul preferă să mențină discreția până când se vor clarifica lucrurile între ei.

„Cred că da, o să pregătim pe viitor, dar după cum v-am spus nu vreau nimic deocamdată. Mai încolo o să pot să spun mai multe. Deocamdată nu pot să zic nimic”, a mai declarat Culiţă Sterp…

Sursa: spynews.ro

loading...

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

error: Alert: Content is protected !!