Home Stiri mondene Sandra Izbaşa se pregăteşte să devină mireasă

Sandra Izbaşa se pregăteşte să devină mireasă

de Clara

Sandra Izbaşa are o frumoasă relaţie cu actorul Răzvan Bănică, iar lucrurile sunt atât de serioase, încât aceasta poate îmbrăca rochia de mireasă în orice moment. Ea a fost dată de gol chiar de Ana Baniciu şi, acum, fanii aşteaptă cu sufletul la gură un răspuns oficial.

„Au venit finii mei, finii mei!”, a spus Ana Baniciu, în timp ce îi filma pe cei doi îndrăgostiți. Sandra a răspuns imediat, confirmând ceea ce artista a spus: „Nașă mare!”. Ana Baniciu a încheiat, urându-le toate cele bune: „Să fie într-un ceas bun, dragă!”. Nu a durat mult şi Sandra a distribuit şi ea filmulețele pe Instagram şi a decis să fie însoțite de un mesaj ce părea să întărească şi mai tare discuţia lor: „Pupăm noi pe nașa mare!”.

În cadrul unui interviu acordat celor de la manager.ro, Sandra Izbaşa a vorbit despre începuturile ei ca gimnastă, dar şi despre ceea ce a urmat după.

„Povestea mea a luat startul încă de la vârsta de patru ani, atunci când am păşit pentru prima oară într-o sală de gimnastică, moment în care am rămas fascinată de tot ceea ce se petrecea acolo! Erau colegele mele mai mari care făceau elemente spectaculoase şi, pur şi simplu, am fost atrasă de acest sport, apoi, la vârsta de şapte ani, am început şi primele competiții la nivel municipal, unde am concurat reprezentând clubul Steaua. Ceva mai târziu, la 12 ani, am făcut o nouă schimbare în cariera mea, respectiv aceea de a intra în lotul de junioare de la Oneşti”, a declarat aceasta.

„Adevărul este că orice retragere e dificilă, atunci când iubeşti ceea ce faci, dar am calculat foarte bine şansele mele de a participa din nou la nivel mondial şi de a putea reprezenta cu mândrie ţara, exact aşa cum am obişnuit de-a lungul timpului. Nu regret nimic, pentru că gimnastica mi-a oferit tot ce am acum, m-a format ca om şi mi-a oferit un statut. Am practicat 20 de ani gimnastica şi nu aş da timpul înapoi nici pentru cel mai mare eşec pe care l-am avut. Până la urmă şi înfrângerile fac parte din sport şi trebuie acceptate şi momentele mai puţin bune, ca să poată exista apoi progresul. Fiecare eşec pe care l-am avut m-a motivat să fiu mai bună în următoarea competiţie, astfel încât să demonstrez că acea ratare a fost întâmplătoare”, a mai mărturisit Sandra…

Sursa

Sursa

 

 

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies