Home Stiri mondene Sânziana Buruiană, prima reacție după ce a fost înșelată: „Mă aflu într-o perioadă grea din viața mea și…”

Sânziana Buruiană, prima reacție după ce a fost înșelată: „Mă aflu într-o perioadă grea din viața mea și…”

de negriuelena

După ce tatăl său a decedat în august, Sânziana Buruiană a primit, recent, încă o lovitură. Aceasta a fost înșelată la un concurs destinat copiilor, acolo unde a înscris-o pe fetița ei.

Blondinei i s-a promis că la finalul concursului va beneficia de o sumă de bani pentru munca depusă de fetița sa, dar când totul s-a terminat, nu a primit niciun leu.

Sânziana Buruiană a transmis un mesaj dur pe contul ei de Facebook, unde a povestit ce i s-a întâmplat, dorind ca, în acest mod, să învețe și alți părinți din experiența sa cu astfel de concursuri.

„Eu am luat țeapă! Dragii mei, știți că mă aflu într-o perioadă grea din viața mea și că sunt în doliu, dar chiar și așa niciodată nu îmi las la o parte cuvântul și atunci când am de onorat un eveniment mă duc orice ar fi.

Așa s-a întâmplat sâmbătă, când am fost la concursul dedicat copiilor. Am ajuns acolo, am stat cinci ore și la sfârșit nu am mai primit onorariul promis. Vi se pare corect?

Vi se pare normal că cineva să organizeze evenimente pentru copii, să vina părinţi din toată țara, să plătească taxa pentru copilul lui participant, pentru că sunt promise apariții TV de la eveniment și participarea vedetelor și toate acestea să fie minciună?!

Mie nu mi se pare normal, de aceea m-am și hotărât să scriu această postare! Pentru că nu e normal să fim luați în bătaie de joc.

E normal dacă ți se promite ceva la un eveniment să și primești! (și am dovadă scrisă pentru acest lucru o voi arată la momentul potrivit).

Atenție, dragi părinţi, nu vă mai duceți copiii la concursuri neacreditate și unde nu aveți nimic de câștigat, diplomele acelea nu reprezintă nimic.

Eu am fost păcălită și vreau să învățați din ce am păţit eu”, este mesajul pe care l-a scris Sânziana Buruiană pe Facebook…

Sursa: spynews.ro

loading...

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

error: Alert: Content is protected !!