Home Stiri mondene Sânziana Buruiană va avea al doilea copil. Anunțul emoționant

Sânziana Buruiană va avea al doilea copil. Anunțul emoționant

de negriuelena

Sânziana Buruiană este extrem de fericită și a dorit să împartă fanilor ei marea veste.

Blondina urmează să devină mamă pentru a doua oară și a anunțat acest lucru printr-un mesaj emoționant pe contul său de socializare.

„Un suflețel mic a vrut să vină la noi când nu ne așteptam, să o facă pe Iza cea mai fericită surioară, iar pe noi cei mai împliniți părinți.

Știu exact ce va urma, cunosc greul cu care vine la pachet noua noastră viață, cunosc și împlinirea dincolo de cuvinte, le-am trăit la cote maxime și sunt pregătită să le iau de la capăt. Poate nu din start, recunosc.

Dar mai mult mi-e drag, mi-e liniște, mi-e sufletul deschis. Nu mă grăbesc deloc, îmi place perioada asta, o ador! Mă simt iubită, protejată, plină de speranță și, mai ales, de răbdare… Lecția răbdării am învățat-o la prima sarcină și-mi vine firesc să o aplic acum!

Doamne-Doamne poate a hotărât că am pierdut prea mult în ultimii ani, două dintre cele mai dragi ființe și importante din viața mea au plecat la El, așa că mi-a trimis în schimb un îngeraș și îi mulțumesc pentru acest cadou minunat!

Acum aștept să văd cine ma urmează”, a transmis Sânziana Buruiană.

Fosta vedetă de televiziune s-a căsătorit în anul 2015, iar un an mai târziu a devenit mamă pentru prima dată.

Sânziana Buruiană o pregătește pe fiica ei cea mare, Isabela, în vârstă de trei ani și jumătate, pentru a fi învățată cu modellingul.

Aceasta o duce pe micuță la concursuri de Miss pentru copii și își dorește să o înscrie și la cursuri de actorie.

„Da, am început destul de devreme cu ea, încă de la un an şi jumătate a început să pozeze pentru diverse firme de hăinuţe, paltonașe, rochițe de prințesă, iar în ultima vreme m-am axat pe concursuri de Miss și defilări.

A început să defileze în anumite ţinute. Încă este micuţă, de la patru ani o pot înscrie la o agenţie cu adevărat, dar până atunci eu zic că o ajută foarte mult şi îi place sa pozeze, să se îmbrace.

Acum mai avem un concurs și, dacă o să câştige, anul viitor, adică după ce va împlini patru anișori, chiar vreau să o duc la Fashion Week, la Milano.

Mergând la mai multe concursuri, a început să prindă mai mult curaj, le vede şi pe fetiţele mai mari. A învăţat singurică să pozeze, cred că e şi ceva nativ, mă copiază. (…)

Acum aș vrea să o duc şi la cursuri de actorie pentru vârsta ei, să vedem cum se descurcă.

O văd că singurică începe să îşi facă o poveste, dacă nu, mă gândeam la un vlog din acesta pe YouTube, că acum tot e la modă să apari cu filmulețele.

Investesc, pentru că sunt şi taxe, sunt mai multe costuri…

Acum, norocul ei, ca să zic aşa, este că în ultima vreme multe branduri vor să facă poze pentru ele, să le facă reclamă deja la o vârstă atât de fragedă şi atunci îmi este mai uşor financiar”, a declarat Sânziana Buruiană pentru Antena Stars.

Sursa: viva.ro

loading...

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

error: Alert: Content is protected !!