Home Compatibilitate zodii Saptamana urmatoare iti va aduce vesti mari

Saptamana urmatoare iti va aduce vesti mari

de Clair
Saptamana urmatoare iti va aduce vesti mari

Săptămâna viitoare vine cu vești mari pentru toate zodiile. Berbecii vor afla că pot face pace cu o persoană din trecut, Leii vor primi o veste bună din partea partenerului de cuplu, iar Scorpionii vor primi o mărire de salariu din partea șefilor.

Berbec
Berbecii vor reuși să rezolve anumite conflicte pe care le aveau cu cei din jur. Nativii vor afla că o persoană cu care erau certați își dorește să discute și, în acest fel, vor reuși să îngroape securea războiului.

Taur
Taurii vor afla că pot semna un contract extrem de bănos ce le va aduce multe beneficii pe viitor. După o perioadă destul de neagră din punct de vedere financiar, aceștia vor reuși să își rotunjească veniturile considerabil.

Gemeni
Nativii Gemeni vor putea să se concentreze mai mult pe pasiunile lor, deoarece timpul liber pe care îl au le va permite acest lucru. Aceste câteva zile mai puțin aglomerate vor veni la momentul potrivit, deoarece se vor putea axa pe ceea ce le bucură sufletul.

Rac
Nativii Rac vor pleca într-o vacanță. Perioada extrem de aglomerată și de tensionată pe care tocmai au depășit-o și-a spus cuvântul și vor avea nevoie de câteva zile de pauză. Așadar, săptămâna aceasta vor afla că timpul le permite acest lucru.

Leu
Partenerul de cuplu le va da o veste foarte bună săptămâna aceasta. Este vorba de ceva ce au așteptat de foarte mult timp și, în cele din urmă, se va întâmpla. Bucuria va fi foarte mare, direct proporțională cu răbdarea lor.

Fecioară
Nativii Fecioară vor afla că proiectul pe care l-au demarat merge foarte bine și că are sorți de izbândă. Acest lucru îi va bucura extrem de tare pe nativi, mai ales că au lucrat extrem de mult pentru a ajunge în acest punct.

Balanță
Balanțele vor primi confirmarea de care aveau nevoie. Fie că va veni din partea părinților, a partenerului, a copiilor sau a șefului, Balanțele vor vedea că fac lucrurile foarte bine și nu au motive de îngrijorare.

Scorpion
Săptămâna aceasta va veni cu o mărire de salariu mult așteptată. După luni multe de implicare, a venit și momentul pentru ca aceștia să fie răsplătiți pentru munca depusă.

Săgetător
Săgetătorii vor reuși să găsească o oportunitate prin care să închidă o rană din trecut. Suferința a fost foarte mare, dar, în cele din urmă, vor găsi cea mai bună modalitate prin care să își revină.

Capricorn
Capricornilor le va fi scoasă în cale o persoană de care aveau nevoie în acel moment. Va fi persoana potrivită la momentul potrivit și vor vedea cât de mult se pot baza pe ea.

Vărsător
Nativii Vărsător vor primi o veste bună din partea familiei. Ceva la care visau de foarte mult timp se va materializa și vor reuși să își îndeplinească una dintre cele mai arzătoare dorințe…

Pești
Peștii vor afla că au cale liberă în ceea ce privește persoana pe care o simpatizează. Vestea va veni la momentul potrivit și vor face tot ceea ce le stă în putință pentru ca lucrurile să iasă așa cum își doresc.

Urmărește Clair.ro pe:Clair.ro news

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..