Home Stiri mondene Scandalul continuă în familia regală a Marii Britanii! Ce a spus Kate Middleton despre Meghan Markle și Prințul Harry

Scandalul continuă în familia regală a Marii Britanii! Ce a spus Kate Middleton despre Meghan Markle și Prințul Harry

de negriuelena

Casa Regală Britanică este implicată într-un scandal nou ce îi are în prim-plan pe Kate Middleton, Prințul William, pe de o parte, iar pe de cealaltă, pe Meghan Markle și Prințul Harry.

Se pare că lucrurile nu decurg deloc bine în familia regală a Marii Britanii, care este zguduită de un scandal de proporții.

Potrivit publicațiilor din Regatul Unit, Kate Middleton s-a arătat îngrijorată din cauza direcției spre care se îndreaptă relația dintre soțul său, Prințul William, și fratele lui, Prințul Harry, în urma unei neînțelegeri dintre ei.

Cu toate acestea, Ducesa de Cambridge preferă să nu se implice prea mult în situația celor doi.

Kate Middleton „urăște să-i vadă pe„ Meghan și Harry «atât de nefericiți»,potrivit unei surse citate de presa britanică.

Dar „în timp ce Kate este preocupată de bunăstarea lui Harry și Meghan, încearcă să rămână în afara dramei”, a mai spus sursa respectivă.

Ducesa de Cambridge își dorește nespus ca cei doi frați să treacă peste problemele pe care le au și să se apropie din nou.

Pe de altă parte, Prințul Harry este decis să facă tot ce poate pentru a își proteja familia, precizând că el și fratele său au pornit „pe drumuri diferite”.

Acesta a adăugat că relația dintre ei are atât „zile bune”, precum şi „zile proaste”.

„Suntem fraţi. Mereu vom fi fraţi. În momentul de faţă, cu siguranţă suntem pe drumuri diferite, dar voi fi mereu alături de el, aşa cum ştiu că şi el va fi alături de mine.

Nu ne mai vedem la fel de mult ca pe vremuri, întrucât suntem atât de ocupaţi, dar îl iubesc foarte mult.

Cele mai multe faze au luat naştere din nimic, dar între fraţi, după cum bine ştiţi, sunt şi zile bune, şi zile proaste”, a declarat prințul Harry.

Jurnalistul Tom Bradby l-a întrebat pe prințul Harry dacă soția sa, Meghan Markle se confruntă cu aceeași presiune mediatică prin care a trecut și mama lui, Prințesa Diana, care a decedat într-un accident rutier la Paris în timp ce era urmărită de paparazzi, în 1997.

„Cred că îmi voi proteja întotdeauna familia, iar acum am o familie pe care să o protejez.

Aşa că tot ceea ce i s-a întâmplat (n.r.: Prințesei Diana) este incredibil de important în fiecare zi.

Iar asta nu înseamnă că sunt eu paranoic, ci doar că nu vreau ca trecutul să se repete”, a mai declarat Prințul Harry interviul respectiv…

Sursa: ciao.ro

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies