Home Stiri mondene Schema de tratament a medicului Flavia Groșan, aprobată de experții din Marea Britanie

Schema de tratament a medicului Flavia Groșan, aprobată de experții din Marea Britanie

de Clara

Experții din Marea Britanie i-au dat dreptate medicului Flavia Groșan. Tratamentul prescris de către aceasta împotriva infecției cu noul Coronavirus este eficient, iar medicii din Anglia sunt de părere că este un tratament care își face treaba, potrivit publicației online Daily Telegraph.

De-a lungul timpului, mai multe persoane publice de la noi au spus că sunt de părere că schema de tratament prescrisă de către medicul Flavia Groșan este eficientă, luându-i apărarea ori de câte ori aceasta fusese pusă la zid pentru descoperirea sa.

„În zece zile, pacienții mei sunt ok, mai stau patru zile în izolare, după care își reiau activitatea. În reportajul cu care am pornit, am spus o mie. Nu o mie. Eu am mii! Pentru că într-o casă sunt trei, patru pacienți COVID și pe toți patru i-am tratat. Deci sunt mii și mii de pacienți care au mers foarte bine.

Ei nu au înțeles de ce sunt eu împotriva Codeinei. Eu nu vreau Codeina, care să îmi lase secrețiile în plămâni. Eu prefer bronhodilatatorul, Ventolin. Cu fiecare în parte am stat și am explicat cum să ia acel Ventolin. Eu am inițiat camera de inhalare. Este o sticluță de plastic de care atașezi spray-ul și din care inhalezi din cameră. Știu sigur că îmi ajunge în plămân. Altfel, nu!

Eu așa am tratat COVID-ul. Eu sunt pe aceeași schemă de zece ani. Nu de ieri, de azi, de zece ani. Covid-ul este o răceală zdravănă, mai fițoasă așa, un virus un pic mai agresiv, simptomele sunt un pic mai brutale. Trebuie tratat de la primul simptom, intri pe tratament, să nu-i dai voie să coboare…

Rolul schemei mele este antiinflamator, să limitez răspândirea COVID-ului, să limitez acțiunea lui inflamatorie. Eu așa am tratat Covid, în stilul ăsta. Schema nu este bătută în cuie, o adaptăm pacientului. Schema mea nu are cortizon, dar, când e cazul, îl dau”, a spus medicul, potrivit informatiaonline.ro.

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies