Home Stiri mondene Schimbări majore în viața lui Codin Maticiuc

Schimbări majore în viața lui Codin Maticiuc

de Buinoschi Andreea

Codin Maticiuc este un tată de nota 20. Deși afișează o imagine de băiat dur, atunci când vine vorba de fata sa, lucrurile se schimbă radical. Viața lui s-a schimbat complet. A dat petrecerile din club și nopțile cu prietenii pe lapte și scutece.

Acesta a vrut să le arate fanilor cum este noua sa viață acum și a încărcat mai multe poze cu micuța lui. „Vă jur că la un moment dat am fost foarte șmecher, la munte mergeam doar la Susai și de împins împingeam maximum o roabă cu vin”, a scris Codin Maticiuc pe contul său de Instagram.

În urmăcu cu ceva timp, micuța Smaranda a împlinit un an, iar Codin i-a făcut o urare de-a dreptul emoțioantă: „Te-ai născut acum un an și parcă nu-mi vine să cred prin câte am trecut împreună. Ți-ai dat seama deja că numele tău, Smaranda, este numele bunicii tale și acum, că poți să citești rândurile astea sigur, ai înțeles și de ce îmi doresc atât de mult s-o moștenești, încât am forțat un pic ursitoarele în direcția corectă. Te-ai născut la Miami pentru că tatăl tău muncea la «Miami Bici», un film pe care o să-l vezi cândva, dar mai ai de așteptat, domnișoară. Când ai împlinit o lună, te-ai întors în țară și ai stat aproape o lună fără mine. M-am întors și am recuperat. Ți-am schimbat chiar și unul-două scutece mai mult, cât să pot să mă cert cu tine pe tema asta mai târziu când vei fi total nerezonabilă. Vreau să-ți spun că nu cred că a existat vreun copil mai vesel și plin de zâmbete ca tine anul ăsta”…

Sursa

Sursa

loading...

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies