Home Stiri mondene Se împacă Denisa Nechifor cu Adrian Cristea? Ce răspuns a dat aceasta

Se împacă Denisa Nechifor cu Adrian Cristea? Ce răspuns a dat aceasta

de negriuelena

De la o vreme, Denisa Nechifor a încărcat mai multe fotografii cu buchetele de flori pe care le-a primit, fapt care a stârnit curiozitatea în rândul fanilor.

În urma acestui fapt, au apărut zvonuri cum că ar avea un iubit nou sau s-ar fi împăcat sau ia în considerare împăcarea cu Adrian Cristea, tatăl fetiței ei.

Lucrurile stau însă cu totul altfel, iar frumoasa șatenă a dat cărțile pe față la Antena Stars cu privire la acest subiect.

Denisa Nechifor a infirmat că ar exista un bărbat în viața sa în acest moment, deși după ce s-a despărțit de Adrian Cristea a mai avut două-trei relații.

Aceasta a lămurit situația și a precizat că florile pe care le-a postat pe contul său de Instagram nu sunt din partea unui iubit, ci le primește „din mai multe locuri”.

Persoanele din jurul său cunosc faptul că îi plac florile și o răsfață cu câte un buchet. Denisa Nechifor a dezvăluit la Star Matinal de Weekend și ce planuri de viitor are.

„Florile le primesc din mai multe locuri, nu de la un băiat. Se ştie că mie îmi plac foarte mult florile.

Visul meu mai micuț este să am o casă cu o grădină de care să am eu grijă… Să am doi câini, copilul, poate încă un copil, un bărbat…

Îmi doresc un băiețel pletos, aşa”, a dezvăluit Denisa Nechifor.

Aceasta nu exclude ca pe viitor să se împace cu Adrian Cristea, dar deocamdată nu are de gând să reia relația amoroasă cu el.

Eu sunt sinceră şi directă… Ce să spun?! La ce traiectorie am avut eu, fraier să fie să nu vrea! Îi cresc copilul într-un mod foarte frumos…

Nu se pune problema de împăcare. Nu spun «niciodată», dar momentan spun «Nu, mulţumesc»”, a mai spus Denisa Nechifor…

Sursa: spynews.ro

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies