Home Stiri mondene Se mărește familia Măruță? Gestul lui Pepe a stârnit controverse

Se mărește familia Măruță? Gestul lui Pepe a stârnit controverse

de Buinoschi Andreea

Ieri, Andra a împlinit frumoasa vârsta de 34 de ani și a sărbătorit acest eveniment alături de prietenii apropiați și de familie, printr-o mică petrecere. Cu toate acestea, un gest al lui Pepe i-a făcut pe fani să își pună niște semne de întrebare.

Invitații s-au înghesuit să facă poze cu sărbătorita, iar cele mai discutate au fost cele puse chiar de finul său, Pepe. Într-una din pozele încărcate pe contul său de Instagram, artistul latino îi pune mâna pe burtă Andrei și, de aici, întrebările legate de al treilea copil au început să curgă.

„La mulți ani, Andra Măruță, vine barza???”, „Nașa este însărcinată?”, „La mulți ani sănătoși și fericiți alături de cei dragi!”, „E gravidă nășica?”, „La mulți ani, vocea numărul 1 și frumusețea țării!”, „Mulți ani fericiți, dar este însărcinată Andra?!” și „La mulți ani, Andra!!! Multă sănătate și putere să ne încânți inimile cu vocea ta de aur!!!”, sunt doar o parte dintre comentariile lăsate la fotografiile postate de Pepe.

„E ziua mea, e ziua mea, e ziua mea! Mulțumesc! Și ție, la mulți ani, că e ziua noastră! Așa că: dublă aniversare avem astăzi! Mulțumesc, ce frumos ai organizat aici pentru mine! Te iubesc”, a fost mesajul pe care Andra i l-a transmis soțului său.

În urmă cu ceva timp, artista le-a oferit un interviu celor de la Unica.ro, iar întrebările au fost puse chiar de Cătălin Măruță. Întrebată care au fost momentele care i-au tăiat respirația, aceasta nu s-a sfiit să recunoască faptul că „vinovatul” a fost chiar soțul său: „Păi, cred că de vreo două ori ai reuşit. Când m-ai cerut în căsătorie şi când ai sărit cu paraşuta şi mi-ai arătat filmuleţul în direct, de ziua mea de naştere. Prima dată era să mor de emoţie, şi a doua oară, de frică. Să nu mai încerci a treia oară, ca să nu mă ai pe conştiinţă”…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies