Home Stiri mondene Se mută Irinel Columbeanu în America, alături de Monica Gabor?

Se mută Irinel Columbeanu în America, alături de Monica Gabor?

de Clara

După eșecul suferit pe planul financiar, Irinel Columbeanu a trebuit să se resemneze și să își schimbe stilul de viață. Acesta a plecat din vila de la Izvorani și s-a mutat într-un apartament, cu chirie. Nici mașinile de milioane de euro nu mai sunt în posesia lui și le-a schimbat pentru un autoturism la mâna a doua.

Cu toate că divorțul de Monica Gabor a fost unul extrem de greu și discutat, se pare că partenera lui Mr. Pink i-a făcut o propunere. Mai exact, fosta soție i-a propus să se mute în America, unde trăiește și ea și unde ar fi putut să își înceapă o nouă afacere. Cu toate că ar fi putut petrece mai mult timp alături de fiica sa, Irinel a refuzat, preferând să rămână în România.

În luna decembrie, Irinel Columbeanu a fost invitat în emisiunea 40 de întrebări. Acesta a vorbit despre una dintre afacerile sale, dar și despre averea lui, de care s-a tot discutat de-a lungul timpului.

„Banii poate că au fost mai puțini, poate că au fost mai mulți. Nu știu cum procedați să faceți asemenea evaluări, probabil vă luați după alți colegi din presă, dar vă previn că s-ar putea să greșiți în ceea ce privește sumele. Eu zic că, dacă este 100, 150 sau 200 sau orice altă cifră de ordinul milioanelor, este oricum mult. Banii se pot pierde foarte ușor. (…) Probabil că pierderile la care vă referiți și pe care doriți să le lămuresc se referă la cele de ordin financiar, din afaceri (…). Practic, deciziile au fost greșite în alegerea locului de desfășurare a afacerii, care ar fi putut fi oriunde în lume mai puțin prielnică această desfășurare a afacerii, domeniul era foarte nou, iar climatul ce înconjura această afacere cu, hai să îi spunem ciment, a devenit neprielnic prin neîndeplinirea unor obligații de mediu de către România”, spusese fostul om de afaceri în cadrul emisiunii…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies