Home Stiri mondene Secretul siluetei Corneliei Rednic

Secretul siluetei Corneliei Rednic

de negriuelena

Cântăreața de muzică populară Cornelia Rednic, în vârstă de 43 de ani, este considerată una dintre cele mai frumoase interprete, pe lângă faptul că are o carieră muzicală de succes și o căsnicie reușită cu Lupu Rednic.

După ce în urmă cu mai mulți ani a urmat o dietă drastică ce i-a pus sănătatea în pericol, Cornelia Rednic a făcut îmbunătățiri în privința stilului alimentar, și nu numai.

Aceasta a petrecut Sărbătorile Pascale la Sighet, unde a consumat căpșuni bio culese chiar de ea de pe tarlaua unei bune prietene care le și comercializează.

„Așa de mult mi-a plăcut când am văzut căpșunile, că nu am rezistat să nu culeg. Sunt tare bune culese așa proaspete! Prietena care mai are și florărie se ocupă și de comercializarea căpșunilor”, a declarat Cornelia Rednic.

În perioadele în care nu este plecată în turnee și timpul îi permite, interpreta de muzică populară face și sport cu o antrenoare.

„Prepar multe prăjituri, dar numai le gust. Îmi place să le fac, dar nu le mănânc. Şi am mai primit un sfat bun de la antrenoarea mea: să reduc porţiile. Când m-a întrebat cât mănânc, i-am spus că eu nu mănânc mult. Dar mi-am dat seama că eu mâncam mai mult decât avea nevoie organismul meu”, a spus artista.

„Mi-a recomandat să consum ultima masă cu trei-patru ore înainte de culcare, ceva uşor, o salată, legume sau un fruct cu mai puţin zahăr”, a adăugat aceasta.

„Am voie să mănânc tot ce este lejer, foarte mult merg pe culoarea verde. Legume, dar nu fasole, nu mazăre. Dar am voie carne. Carnea făcută într-un mod dietetic. Carne, peşte la grătar, fiartă, în abur, la cuptor, dar nu prăjită în ulei. Dacă nu ai ce să faci, o mănânci şi aşa, cum noi suntem mereu pe drumuri… de multe ori nu-ţi permiţi să mănânci de cură”, a spus Cornelia Rednic acum ceva timp.

Aceasta și soțul său nu au dus întotdeauna o viață de vis, ci, la începutul carierei, s-au confruntat cu sărăcia, dar prin ambiția de care au dat dovadă să răzbată, precum și prin talentul lor și aprecierea publicului au cunoscut succesul, au ajuns nume mari în muzica populară românească…

„Noi, când am plecat la drum, am fost nişte oameni simpli, chiar săraci. Eu, după clasa a X-a, am renunţat la şcoală şi m-am măritat cu Lupu. Apoi mi-am dat seama că nu e bine, m-am întors la şcoală, mi-am terminat studiile, apoi am făcut şi facultatea, pe toate pe rând”, a povestit Cornelia Rednic.

Surse: cancan.ro, click.ro, avantaje.ro

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies