Home Compatibilitate zodii Semnificația viselor în funcție de zodie

Semnificația viselor în funcție de zodie

de Clair
Semnificatia viselor in functie de zodie

Fiecare vis are o semnificație, dar aceasta este influențată și de zodia pe care o are fiecare persoană în parte. Visele capricornului sunt influențate de lucrurile din subconștientul său, cele ale vărsătorului de convingerea că dorințele lor se vor adeveri, iar cele ale peștilor de incertitudinile lor.

Berbec
În vise, berbecii doboară fel de fel de obstacole, aratând cât sunt de puternici. Visele lor sunt influențate de dorința acestora de a avea cât mai multe izbânde, reușind să facă lucrurile așa cum vor ei.

Taur
Taurii au vise despre familie și despre reușita pe plan financiar, acestea fiind influențate de dorința lor de a avea parte de lucruri frumoase. Muncesc mult pentru visul lor și alegerile acestora sunt influențate de ceea ce își doresc cu adevărat.

Gemeni
Gemenii au vise nu foarte plăcute, acestea fiind influențate de teama lor de a nu da greș. Nativilor le este teamă să greșească și își calculează fiecare pas cu atenție, acesta fiind și aspectul care le influențează visele.

Rac
Racii visează foarte multe despre familie și despre persoana iubită. Cea mai mare influență asupra viselor o are dorința lor de a avea o familie și de a primi iubirea de care au nevoie.

Leu
Visele nativilor leu sunt influențate de tema lor de eșec. Aceștia nu vor să dea greș, pentru a nu face o impresie proastă în fața celor din jur, iar acest lucru nu le dă pace nici noaptea.

Fecioară
Noaptea, nativii fecioară visează despre recunoștința pe care speră să o primească. Visele lor sunt influențate de către nevoia lor de a primi confirmare din partea celor din jur în legătură cu tot ceea ce fac.

Balanță
Visele nativilor balanță sunt influențate de teama constantă pe care o au în legătură cu posibilitatea ca planurile lor să se schimbe. Acestora le este teamă de schimbările bruște de situație și gândurile mai puțin plăcute nu le dau pace deloc.

Scorpion
Scorpionii visează despre momentele mai puțin plăcute din viața lor. Ceea ce visează în timpul nopții este influențat de evenimentele negative prin care au trecut, acestea revenind în mintea lor în cele mai nepotrivite momente.

Săgetător
Nativii săgetător visează, de cele mai multe ori, despre cum persoanele le invadează spațiul personal. Totul este influențat de teama lor de a le fi invadat spațiul personal și de a fi privați de libertate, libertatea fiind cel mai important lucru pentru ei.

Capricorn
Ceea ce influențează visele nativilor capricorn sunt chiar ideile pe care aceștia le au în subconștient. Momente mai puțin plăcute le dau târcoale și devin active noaptea, prin intermediul visului pe care aceștia îl au.

Vărsător
Vărsătorii au vise influențate chiar de convingerea că anumite lucruri se vor întâmpla. De regulă, nativii visează lucrurile ce speră să se întâmple, considerând că sunt pe drumul cel bun, deoarece, la un moment dar, se vor adeveri.

Pești
Nativii pești au foarte multe incertitudini, lucruri ce se manifestă asupra viselor. Acestea sunt aspectele care le influențează visele și, pentru a scăpa de ele, trebuie să le rezolve, lucrând la cauza problemei.

Urmărește Clair.ro pe:Clair.ro news

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..