Home Stiri mondene Șerban Huidu: „Știu, am omorât trei oameni, dar a fost un accident”. Iată ce l-a făcut să spună asta!

Șerban Huidu: „Știu, am omorât trei oameni, dar a fost un accident”. Iată ce l-a făcut să spună asta!

de Buinoschi Andreea

Șerban Huidu a plecat în Grecia pentru câteva zile, dar, la întoarcere, a avut parte de o discuție mai aprinsă cu un alt pasager din avion. Acesta i-a reproșat vedetei de la Prima TV că este un criminal și că, întâi de toate, ar trebui să fie atent la propriile acțiuni.

Conform Mediasud.ro, totul a început atunci când Șerban a observat mai multe persoane care nu purtau mască, așa cum este indicat. În acel moment, prezentatorul TV a luat atitudine, dar nu a fost iertat de către cei din jur.

Aflat în avion, Huidu a țipat, tocmai din capătul celălalt al avionului, către o persoană care nu purta mască. „Vă puneți masca, ACUM!”, au fost cuvintele acestuia. „Știu, am omorât trei oameni, dar a fost un accident!”, a spus moderatorul, încercând să se apere, în urma reacțiilor acide pe care le-au avut cei din jur.

Enervată de aceste cuvinte, o persoană care se afla în jurul lui Huidu i-a spus că „Nu a fost un accident, a fost o realitate!”. Deoarece, în urmă cu nouă ani, atunci când tragicul eveniment s-a întâmplat, vinovatul nu a plătit, oamenii nu ezită în a-i reaminti mereu ceea ce a făcut.

„Am fost în comă de gradul șase. Între cinci şi nouă şansele să rămâi cu sechele pe viaţă sunt foarte mari. Este un noroc faptul că mi-am revenit, dar norocos poate fi numit de fapt cel care nu păţeşte nimic. La multe insistente, am mers la psiholog. Urăsc psihologii. Eu am mers la o femeie psiholog care m-a catalogat repede. Aţi căzut de undeva de sus, unde eraţi adorat de fani, văzut de multă lume. Şi acum sunteţi în umbră. Numai tâmpenii. Eu am fost şi sunt om de radio. În televiziune a trebuit să apar. A fost o problemă de conjunctură. Televiziunea este o pasiune puternică, dar pentru mine mai puternică este pasiunea pentru radio”, au fost primele cuvinte ale lui Șerban Huidu după accident…

Sursa

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies