Home Stiri mondene Silviu Prigoană vorbește despre Adriana Bahmuțeanu: „Căsătoriile au avut legătură cu publicitatea”

Silviu Prigoană vorbește despre Adriana Bahmuțeanu: „Căsătoriile au avut legătură cu publicitatea”

de Clara

După foarte mult timp, Silviu Prigoană a vorbit despre divorțul de Adriana Bahmuțeanu. Acesta a recunoscut că amândoi au avut partea lor de vină, dar și că, într-adevăr, căsătoriile au fost făcute pentru publicitate, așa reușind să câștige în campaniile electorale.

„Nu, divorțurile, nu! Nu erau pentru publicitate! Mai ales când au intervenit minorii! Am avut un singur divorț cu minorii, care încă nu s-a finalizat, deci de cinci ani de zile! Nu e finalizat, atenție mare! Nu e finalizată povestea cu copiii! Sper să se finalizeze anul ăsta și problema copiilor cu domiciliul. Nu, divorțurile nu au avut nicio legătură cu publicitate! Căsătoriile, da, au avut! Și ce am câștigat din toată povestea asta, păi 60%! Am fost singurul deputat de Bucuresti care am intrat în Parlament pe votul popular, restul colegilor mei au fost băgați în Parlament strict de calculator! Au fost redistribuiți, cum se spune în politică! Eu am fost singurul care am intrat pe votul popular, de la PDL! Și asta s-a datorat faptului că aveam notorietate, nu că promiteam ceva sau dădeam ceva! Toată lumea promite în campanii, eu n-a fost cazul să promit, nici măcar n-a fost cazul să-mi fac campanie electorală! Alegerea uninominală, eram trecut cu numele pe buletinul de vot și lumea m-a votat, pentru că știa că sunt cel simpatic!

În perioada respectivă, eu aveam foarte mult de lucru! Ea pleca de acasă, ea se întorcea, eu introduceam actele de divorț pentru părăsirea domiciliului și, după șase luni, se întorcea înapoi cu facturile și ne recăsătoream! Erau niște formalități simple! Eu, atunci, munceam 22 de ore pe zi! Aveam o saltea și dormeam la birou în perioada respectivă! Ca să conduci 74 de companii nu era foarte simplu! Eu ajungeam acasă mai răruț, că așa era modelul! Dar au fost săptămâni întregi în care n-am ajuns acasă! Ea pleca și se întorcea! Eu am fost cerut! Sunt frumușel, ce să fac! Trebuie să-mi duc crucea!

Fiecare iubire are doza ei de iubire pentru fiecare femeie în parte, care e aceeași! Deci nu există să iubești pe cineva mai mult și pe cineva să iubești mai puțin! Când iubești, iubești! Și cand nu iubești, nu iubești! Punct! Cel puțin așa văd eu lucrurile! Nu există o iubire mare! Cum ai, de exemplu, patru copii, nu poți pe unul să-l iubești mai mult și pe altul mai puțin! Adică unuia să-i dai rinichiul și altuia să nu-i dai rinichiul! Nu, le dai la toți patru rinichiul și același lucru se întâmplă și în iubire, din punctul meu de vedere! Dacă alții au alte criterii, e problema lor!”, a declarat acesta, în cadrul emisiunii 40 de întrebări, difuzată pe Kanal D.

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies