Home Stiri mondene Simina de la „Puterea Dragostei”, cadou-surpriză de la Alex Zănoagă. Iată ce a primit frumoasa concurentă!

Simina de la „Puterea Dragostei”, cadou-surpriză de la Alex Zănoagă. Iată ce a primit frumoasa concurentă!

de negriuelena

Sarcina Siminei de la Puterea Dragostei i-a surprins și totodată bucurat pe o mulțime de fani ai emisiunii și ai brunetei. Chiar ea a făcut public acest lucru, alegând să dea marea veste pe contul său de Instagram, într-un mod care a atras o mulțime de reacții pozitive și aprecieri.

Aceasta a postat pe pagina sa o imagine în care se află alături de Alex Zănoagă și o păpușă care arată ca un bebeluș, iar în dreptul fotografiei a scris un mesaj emoționant prin care a dat vestea cea importantă.

„Matematica este simplă. Aduni dragoste ♥, scazi regrete și împarți totul la fericire… Cum ar fi, dacă am fi… Toți trei într-o zi”, este descrierea pe care Simina a alăturat-o fotografiei respective. Fanii, care mai mult ca sigur au fost uluiți de vestea minunată pe care au primit-o, i-au scris imediat comentarii prin care i-au felicitat pe cei doi viitori părinți, transmițându-le cele mai bune urări.

La câteva zile după ce a anunțat că așteaptă un copil, Simina a încărcat o fotografie nouă la story pe contul său de Instagram, de data aceasta arătându-le tuturor că relația dintre ea și Alex Zănoagă este solidă. Prin această postare a demonstrat că relația lor este clădită pe trăiri profunde, închizând gura multor răutăcioși care nu le dădeau prea multe șanse împreună.

În imaginea postată cu această ocazie apare un frumos trandafir criogenat pe care l-a primit de la Alex Zănoagă, alături de care a scris o declarație de dragoste simplă, dar profundă și extrem de romantică pentru iubitul ei…

„Te iubesc!”, i-a transmis Simina lui Alex Zănoagă prin intermediul descrierii pe care a alăturat-o fotografiei în care apare trandafirul criogenat. Postarea a strâns foarte multe aprecieri și comentarii pozitive din partea fanilor care se bucură pentru sentimentele puternice care îi leagă pe cei doi.

Sursa: kanald.ro

loading...

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

error: Alert: Content is protected !!