Home Stiri mondene Simina, dezvăluire-șoc după ce a divorțat de What’s Up

Simina, dezvăluire-șoc după ce a divorțat de What’s Up

de negriuelena

După ce a divorțat de artistul What’s Up, pe numele său din buletin Marius Marian Ivancea, Simina Costea face declarații uluitoare.

Cunoscutul cântăreț deja are iubită nouă, dar nici fosta sa soție nu stă să își plângă de milă, ci se arată pregătită pentru a cunoaște bărbați noi.

Frumoasa blondină a făcut mărturisiri-șoc, precizând că deocamdată nu este pregătită pentru a pune bazele unei relații serioase, ci dorește să se bucure de viață și să aibă aventuri.

„Nu sunt omul care rămâne dezamăgit şi se închide într-o cutiuţă. Sunt un om optimist, înţeleg din fiecare lecţie ce trebuie, sper.

Nu prea sunt atrasă de băieţi cuminţei, am nevoie de aventură. N-am timp şi chef de lucruri serioase şi cred că nici nu este cazul acum.

Am prioritizat întotdeauna cariera, tot ce fac profesional vorbind, fac din toată inima”, a declarat Simina, fosta soție a lui What’s Up, la Antena Stars.

Aceasta se simte foarte bine după ce a divorțat și trece prin transformări în privința felului în care arată. A pierdut în greutate și primește o mulțime de complimente.

„Sunt în perioada aia frumoasă în care eram şi cu Marius acum zece ani, când toate visurile erau pe tavă, le legam într-o fundiţă”, a mai spus Simina la Antena Stars.

Imediat după ce a fost anunțat divorțul și au apărut imagini în presă cu What’s Up și noua lui iubită, reacția Siminei nu s-a lăsat așteptată.

Cei doi au rupt orice legătură, inclusiv pe cea profesională – Simina era managerul lui What’s Up.

„Fiecare trebuie să comenteze pentru el. Din fericire, eu nu îl mai reprezint pe el, eu reprezint doar ceea ce gândesc eu şi ceea ce sunt eu.

Contrar așteptărilor voastre, noi comunicăm despre aceste lucruri.

Aşa că, nici de această dată, pentru mine n-a fost nimic senzațional!”, a spus la acea vreme Simina în emisiunea Vorbește Lumea

Sursa: viva.ro

loading...

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

error: Alert: Content is protected !!