Home Stiri mondene Simona Gherghe a povestit despre chinul prin care a trecut din cauza fetiței sale

Simona Gherghe a povestit despre chinul prin care a trecut din cauza fetiței sale

de negriuelena

De curând, Simona Gherghe a povestit pe pagina sa de Facebook chinul prin care a trecut în urmă cu puțin timp, când a mers cu micuța sa într-un mall din București, unde s-au plimbat.

Aceasta a scris despre peripețiile sale cu fetița în acel centru comercial și modul în care s-a descurcat în situația respectivă.

„Cred că par o ciudată sau ceva de genul… De mai bine de 20 de minute, ne dăm cu scara rulantă. Asta după ce mi-a luat vreo oră să ies cu ea din casă. A vrut cizmele de cauciuc. Vino cu tone de explicații, că sunt 30 de grade afară, că nu plouă în mall, nici bălți nu sunt. Apoi, șosetele! Musai cu șosete, chiar dacă leșina de cald. Chiar dacă sandale. Chiar dacă… orice!

Apoi, ia-o pe Kiki (maimuțica). Ia și căruciorul lui Kiki (a uitat de el în secunda doi). După vreo oră, cum spuneam, suntem în mașină, gata să mergem până la mall să cumpăr musai ceva (Doamne, de ce n-am comandat online?!).

Intrăm în magazin, iau ce e de luat, observ niște priviri mai insistente. Zic: «Asta e, când lucrezi la TV, se mai uită lumea». Trec prin dreptul unei vitrine și văd că am tricoul pe dos, toate etichetele și ațele atârnau pe mine. Aham… așa se explică privirile alea!

Mergem la toaletă să mă schimb, vede o chiuvetă, vrea musai spălată pe mâini. Ceea ce e bine, o să ziceți, doar că spălatul e temeinic, de ordinul minutelor!

În fine, o bifăm și pe-asta. Hai la lift. Sus! Jos! Sus! Jos! Nu scap de scările rulante și începem să ne plimbăm. Și ne plimbăm de vreo 20 de minute. Măcar e liniște, copilul e mulțumit, eu mă odihnesc (De ce n-or fi pus și ăștia niște băncuțe?)… Terrible twos, ha? Și ce urmează, horrible three? Vorba soțului meu, zici ca-s nume de episoade din Game of Thrones”, a scris Simona Gherghe…

Sursa: cancan.ro

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies