Home Stiri mondene Simona Gherghe a vorbit despre începuturile sale în televiziune

Simona Gherghe a vorbit despre începuturile sale în televiziune

de Clara
  • Simona Gherghe este una dintre cele mai apreciate prezentatoare din țara noastră.
  • Aceasta a debutat în industrie în urmă cu mai bine de 20 de ani.
  • Pentru a reuși acest lucru, Simona s-a mutat în București.

Simona Gherghe este una dintre cele mai apreciate prezentatoare din țara noastră. Aceasta s-a mutat în București, pentru a-și urma visul.

Cu toate acestea, așa cum se întâmplă de cele mai multe ori, începutul a fost greu, dar a meritat. În cadrul unui interviu acordat în emisiuena ”XNS”, aceasta a făcut mai multe afirmații despre acest lucru.

Ce a spus Simona Gherghe despre începuturile în televiziune?

„Știam că trebuie să le arăt că sunt foarte, foarte bună, pentru că nu exista varianta să mă întorc acasă. În mintea mea de atunci, orice întoarcere acasă ar fi fost similară unui eșec și nu aș fi acceptat treaba asta.

Mi s-a părut copleșitor faptul că i-am cunoscut atunci, într-o zi de aprilie, pe toți oamenii pe care îi știam de la televizor, am nimerit fix în timpul unui breaking news”, a declarat prezentatoarea.

Primul contact al Simonei cu redacția a fost puternic

„9 aprilie 2002. Am ajuns la București, cu trenul de noapte. Aveam 23 de ani, eram cu tata, nu știam orașul, căci ultima vizită aici fusese în decembrie 1989. Nu-mi amintesc dacă aveam emoții, știu că mi-era somn. Am luat un taxi din gară, spre Băneasa. Ne-a plimbat mult, s-a prins că nu suntem de-ai locului, așa că șoferul chiar s-a oferit s-o facă pe ghidul”, a spus aceasta pentru cei de la unica.ro.

După ediția specială, urma proba mea, în platoul Observatorului. Fusesem chemată de la Iași, unde eram corespondentul știrilor, iar cei din redacția de la București căutau un prezentator-reporter. Câteva ore mai târziu, în aceeași redacție, de la biroul Sandrei, căutam o chirie, undeva în Nord. De parcă aș fi știut cartierele… Tata mă aștepta vis-a-vis de Antenă, era pe vremuri o cofetărie. Să fi stat acolo vreo 12 ore. La capătul lor, eram angajata Observatorului. Ziua aceea avea să-mi schimbe viața. Pe 15 aprilie 2002, am prezentat primul meu jurnal de știri, în direct, la Antena 1. Acum fix 20 de ani! Restul e istorie. Istoria a jumătate din viața mea”, a mai mărturisit aceasta.

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies