Home Stiri mondene Simona Gherghe, despre situația dificilă prin care trece: „Doamne, așa mi-e de dor să…”

Simona Gherghe, despre situația dificilă prin care trece: „Doamne, așa mi-e de dor să…”

de negriuelena

Simona Gherghe este cât se poate de fericită și se simte împlinită deoarece are doi copii, dar în același timp se confruntă cu imposibilitatea de a mai face alte activități care o relaxau înainte de a deveni mamă.

Aceasta își ține fanii la curent cu ceea ce pățește în fiecare zi, iar acest lucru s-a întâmplat și recent, când a dezvăluit că nu mai are deloc timp și pentru sine.

Vedeta de televiziune este extrem de ocupată cu cei mici și nu mai apucă să desfășoare activitățile cu care se delecta pe vremuri.

Deși își adoră copiii și face totul pentru ca lor să le fie bine, Simona Gherghe resimte lipsa timpului pentru sine, iar situația este agravată de faptul că cei doi sunt răciți, necesitând o atenție suplimentară.

Una dintre activitățile cărora Simona Gherghe le duce dorul este cititul, îndrăgita vedetă susținând că de când au venit pe lume cei doi copii, nu a mai citit altceva decât cărți dedicate mămicilor.

„Spune-mi repede ce cărți ai pe noptieră. Doamne, așa mi-e de dor să citesc un roman bun! Dar nu-mi dau voie cărțile astea de «mămicie».

Când dorm copiii, o să spuneți! Nooo, exclus! Au timing diferit. Iar de vreo două săptămâni, noaptea Anei e mai mult zi, de când cu cea mai urâtă viroză.

Apoi a luat-o și Vlad. Și, uite-așa, mai face Ana o pauză mare de grădi, ceea ce înseamnă zero timp liber.

Și că să mă plâng de tot, mi-e dor dor dor de un film la cinema, cu popcorn și cola! La un city break nici măcar nu mai îndrăznesc să visez.

Probabil când fac ăștia mici majoratul, o să am timp de toate”, este mesajul pe care l-a scris Simona Gherghe pe Facebook…

Sursa: spynews.ro

loading...

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

error: Alert: Content is protected !!