Home Stiri mondene Simona Gherghe, dezvăluiri desprea cea mai sumbră perioadă din viața sa

Simona Gherghe, dezvăluiri desprea cea mai sumbră perioadă din viața sa

de Buinoschi Andreea

Simona Gherghe are, în prezent, o familie foarte frumoasă. Cu toate acestea, lucrurile nu s-au așezat chiar atât de bine de la început. Fosta prezentatoare de la Antena 1 a făcut declarații despre această perioadă grea.

„A fost o perioadă de aproape doi ani în care eu și soțul meu ne doream un copil, iar eu nu puteam să rămân însărcinată. Am făcut o grămadă de analize, încercam să găsesc răspunsuri. Mergeam la medicul ginecolog de 3,5, chiar de 6 ori pe lună, timp în care am făcut nenumărate ecografii, tratament de stimulare ovariană, numărătoare de foliculi,  teste de ovulatie, asteptare si dezamăgire. Așteptarea aia cruntă în care îmi imaginam că am toate simptomele de sarcină, apoi deazamăgirea că nu reușeam să rămân însărcinată.

Soțul meu îmi spunea că suntem împreună indiferent de ce o să se întâmple. Până la urmă am rămas însărcinată și acum am doi copii, pe Ana care are trei ani și pe Vald, de un an. Însă ceea ce vreau să vă spun e că m-am simțit stigmatizată în acea perioadă pentru că întrebarea permanentă a oamenilor era «Dar tu când faci un copil?» și eu trebuia să fiu cu zâmbetul pe buze și să dau niște răspunsuri. Nu am putut să le povestesc, pentru mine era o foarte mare suferință. Ce să le fi spus? Că mă doare? Că nu știu să le răspund? Că m-am săturat să intre cu bocancii în chestiunea asta atât de intimă și dureroasă?”, a declarat Simona.

Mai mult decât atât, prezentoarea le-a spus fanilor că nu a apelat la fertilizarea in vitro și că totul s-a întâmplat așa cum este firesc.  Deși a fost o perioadă extrem de dureroasă, pentru ea, Simona și-a făcut curaj și și-a împărtășit experiența care a marcat-o…

Sursa

Sursa

loading...

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies