Home Stiri mondene Simona Gherghe este în mijlocul unui scandal. Iată ce s-a întâmplat!

Simona Gherghe este în mijlocul unui scandal. Iată ce s-a întâmplat!

de Clara

Deși a revenit de doar o săptămână pe micile ecrane, Simona Gherghe s-a lovit deja de atitudinea mai dură a mamelor prezente în emisiune. Aceasta, depășită de situație, a spus că se întoarce acasă.

Doamna Mia și doamna Ana au avut o discuție destul de aprinsă, iar prezentatoarea a ajuns la capătul răbdării. Deși mamele au venit pentru a-și ajuta băieții să își găsească aleasa, din păcate, atitudinea acestora nu a încântat-o pe Simona. Motivul este chiar doamna Mia, al cărei comportament este defensiv la adresa celorlalte doamne.

„Nu mi se pare că sunteți mulțumită. Nu am venit pentru altceva. Stricați atmosfera în casă. Nu sunteți rude, asta este viața, nu v-a obligat nimeni să veniți aici. Nu aș vrea să vă mai certați. De o săptămână vin și este o tensiune în casă. Atunci plec acasă, nu am ce să discut. Așa ursuză sunteți?”, a răbufnit prezentatoarea.

În urmă cu câteva zile, doamna Mia a spus niște cuvinte care au deranjat. „Nu o plac absolut deloc. În primul rând, e urâtă. Al doilea, e foarte vulgară și înjură. Eu nu suport să văd o fată că înjură. Al treilea, pentru că a zis că nu-i place de niciun băiat. Eu m-am simțit jignita pe chestia asta. A mai zis că vorbesc mult și prost. Nu, nu. Nu-i plac urâtele (n.r. – fiului David)”, a spus aceasta despre Andra.

„A zis că sunt cea mai urâtă dintre toate fetele. Așa m-a făcut mama”, este răspunsul tinerei.

„Întoarcerea mea pe sticlă vine după o pauză de aproape un an şi jumătate, timp în care am fost alături de copiii mei, Ana şi Vlad. Acum sunt măricei, aşa că e momentul să revin pe un interval (14.00 – 16.00) care îmi permite să fiu, în continuare, o mamă extrem de implicată în viaţa copiilor mei. Iar revenirea o fac in stilul meu: cu un gen de program de televiziune pe care nu l-am mai făcut în cei 18 ani de televiziune. N-am în portofoliu niciun reality-show. Acum mai puţin de un an, când colegii mei mi-au propus noua «Mireasa», am spus că nu sunt pregătită să mă întorc, pentru că Vlad, mezinul meu, avea doar câteva luni şi, deci, mult mai multă nevoie de mine. Iată-mă, acum, la cârma acestei emisii care, cu siguranţă, mă va scoate din zona de confort!”, a spus Simona despre revenirea sa în televiziune…

 

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies