Home Stiri mondene Simona Gherghe face primele declarații despre cea de-a treia sarcină

Simona Gherghe face primele declarații despre cea de-a treia sarcină

de Clara

Simona Gherghe este mamă a doi copii, însă a durat foarte mult până când a reușit să îl aducă pe lume pe primul dintre ei. Aceasta a declarat că foarte greu a reușit să rămână însărcinată, iar vârsta la care este acum o împiedică să îl facă și pe al treilea.

„Suntem în formulă completă. În plus, nici nu mai am voie, am avut două sarcini dificile. Nu mă ajută nici vârsta: am 44 de ani. Oricum, la cât de greu am rămas însărcinată, nici măcar nu îndrăzneam să visez să am doi copii”, a spus Simona Gherghe, potrivit celor de la cancan.ro.

Simona Gherghe încearcă să își învețe copiii cu programe de somn

Treaba asta cu ora de vară nu e bună deloc. Copiii au adormit la 19:30, ora veche, Ana îmi spunea că nu s-a culcat soarele, am tras repede jaluzele, am făcut întuneric, am zis că, gata, e noapteMă uit cu îngrijorare că, de acum încolo, o să fie lumină până la 20:30, 21:00 și nu știu dacă mai merge cu păcăleala asta: hai să tragem jaluzelele, că s-a culcat soarele.

O să vrea să stea cât mai mult afară și mi-e că mi se duce toată construcția mea din ultimele luni cu ora de somn pe la 20:30. Încerc să mă țin de ea, pentru că îi văd pe ei mai bine. Văd eu cum o să facem, sper să reușesc și fără să îi privesc de statul ăsta pe afară, pentru că am văzut cât de fericiți au fost”, a spus aceasta în mediul online.

N-o să dau chiar tot din casă! Nu mă simt foarte confortabil să vorbesc despre lucruri atât de intime, care țin doar de noi doi. Eu chiar cred că fiecare cuplu trebuie să aibă amintiri pe care să le păstreze doar ei doi. Şi e cu atât mai important când unul dintre parteneri are şi o viață publică, cum e cazul meu”, a mărturisit prezentatoarea în cadrul unui interviu acordat celor de la viva.ro…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies