Home Stiri mondene Simona Gherghe întâmpină probleme din cauza copiilor

Simona Gherghe întâmpină probleme din cauza copiilor

de Clara

Simona Gherghe face tot ceea ce îi stă în putință pentru ca cei doi copii ai săi să aibă parte de un program ca la carte. Aceasta este foarte atentă la orele de somn, dar, de câteva zile, a întâmpinat un impediment.

„Treaba asta cu ora de vară nu e bună deloc. Copiii au adormit la 19:30, ora veche, Ana îmi spunea că nu s-a culcat soarele, am tras repede jaluzele, am făcut întuneric, am zis că, gata, e noapte. Mă uit cu îngrijorare că, de acum încolo, o să fie lumină până la 20:30, 21:00 și nu știu dacă mai merge cu păcăleala asta: hai să tragem jaluzelele, că s-a culcat soarele.

O să vrea să stea cât mai mult afară și mi-e că mi se duce toată construcția mea din ultimele luni cu ora de somn pe la 20:30. Încerc să mă țin de ea, pentru că îi văd pe ei mai bine. Văd eu cum o să facem, sper să reușesc și fără să îi privesc de statul ăsta pe afară, pentru că am văzut cât de fericiți au fost”, a povestit Simona Gherghe.

Simona Gherghe face declarații despre căsnicia sa

„S-a întâmplat de ziua mea, acasă. Cumva aşteptam momentul ăsta, dar nu mi-am imaginat că va fi chiar de ziua mea. În ultimele luni, n-am mai avut momente în care să evadăm. Pentru că nu s-a mai putut. Mai ieşeam la film doar noi doi, dar acum nu mai putem nici măcar asta. Așteptăm vremuri mai bune, să putem pleca măcar două zile.

N-o să dau chiar tot din casă! Nu mă simt foarte confortabil să vorbesc despre lucruri atât de intime, care țin doar de noi doi. Eu chiar cred că fiecare cuplu trebuie să aibă amintiri pe care să le păstreze doar ei doi. Şi e cu atât mai important când unul dintre parteneri are şi o viață publică, cum e cazul meu”, a mărturisit prezentatoarea în cadrul unui interviu acordat celor de la viva.ro…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies