Home Stiri mondene Simona Gherghe povestește cum a ajuns la Antena 1

Simona Gherghe povestește cum a ajuns la Antena 1

de Clara

Simona Gherghe este una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV din showbiz-ul nostru. De curând, aceasta a oferit un interviu și a vorbit despre momentul în care a intrat în contact cu televiziunea.

„9 aprilie 2002. Am ajuns la București, cu trenul de noapte. Aveam 23 de ani, eram cu tata, nu știam orașul, căci ultima vizită aici fusese în decembrie 1989. Nu-mi amintesc dacă aveam emoții, știu că mi-era somn. Am luat un taxi din gară, spre Băneasa. Ne-a plimbat mult, s-a prins că nu suntem de-ai locului, așa că șoferul chiar s-a oferit s-o facă pe ghidul”, a spus aceasta pentru cei de la unica.ro.

Simona Gherghe a ajuns la Antena 1 într-un moment istoric

„Am ajuns în redacția știrilor, în mijlocul unui breaking news. Toată lumea era agitată, se vorbea mult, se gesticula, aveam senzația că toți aleargă din montaj în redacție. Nu mai știu cine m-a preluat, cert e că am fost așezată pe un scaun, în regie. Practic, în inima transmisiunii. Pe monitoare, Alessandra Stoicescu și Radu Coșarcă. Iar eu, la câțiva metri de ei. Cred că nici n-am îndrăznit să respir. Erau funeraliile Reginei Elisabeth (The Queen Mother).

După ediția specială, urma proba mea, în platoul Observatorului. Fusesem chemată de la Iași, unde eram corespondentul știrilor, iar cei din redacția de la București căutau un prezentator-reporter. Câteva ore mai târziu, în aceeași redacție, de la biroul Sandrei, căutam o chirie, undeva în Nord. De parcă aș fi știut cartierele… Tata mă aștepta vis-a-vis de Antenă, era pe vremuri o cofetărie. Să fi stat acolo vreo 12 ore. La capătul lor, eram angajata Observatorului. Ziua aceea avea să-mi schimbe viața. Pe 15 aprilie 2002, am prezentat primul meu jurnal de știri, în direct, la Antena 1. Acum fix 20 de ani! Restul e istorie. Istoria a jumătate din viața mea”, a mai mărturisit Simona Gherghe.

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies