Home Stiri mondene Simona Gherghe spune adevărul despre emisiunea „Acces Direct”

Simona Gherghe spune adevărul despre emisiunea „Acces Direct”

de Clara

Simona Gherghe a renunțat să mai prezinte emisiunea de pe Antena 1 după ce a aflat că este însărcinată pentru a doua oară. Conform spuselor sale, formatul emisiunii era unul foarte solicitant, iar sarcina a venit la fix, putând, astfel, să plece de la cârma emisiunii.

După o perioadă destul de lungă, aceasta a revenit pe micile ecrane, dar în cadrul unei alte emisiuni. După nouă ani în care a prezentat emisiunea Acces Direct, vedeta s-a reprofilat, iar acum prezintă un show matrimonial. Mai mult decât atât, vedeta a vorbit cu cei de la okmagazine.ro și a dat mai multe informații neștiute până acum.

„Nu cred că se aşteptau puţini să mă întorc, pentru că asta este profesia mea, asta ştiu eu să fac cel mai bine şi cel mai bine mă simt într-un platou de televiziune, vorbind cu oamenii. Dar această propunere a venit într-un moment în care i-am crescut pe cei mici încât să fie pe picioarele lor, la propriu, adică a venit într-un moment prielnic”, a spus Simona Gherghe, pentru cei de la okmagazine.ro.

„Cumva, ăsta a fost pretextul, faptul că am rămas însărcinată. Însă obosisem la «Acces Direct». E un format foarte solicitant şi atunci am simţit că am dat tot ce se putea în povestea aia. Şi nu-mi place să fac lucrurile cu jumătăţi de măsură, iar în momentul în care l-am născut pe Vlad, am avut o întâlnire cu conducerea şi le-am explicat că asta a fost, atât am putut să duc. Ei m-au înţeles şi mi-au lăsat acest respiro şi, în momentul în care am simţit că sunt pregătită să mă întorc, mi-au făcut această ofertă de a reveni în platou la «Mireasa». Am cântărit bine propunerea şi am acceptat-o”, a mai mărturisit aceasta pentru sursa menționată mai sus…

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies