Home Stiri mondene Simona Gherghe vorbește despre căsnicie

Simona Gherghe vorbește despre căsnicie

de Clara

Simona Gherghe a vorbit despre căsnicia pe care o are, dar și despre momentul în care a fost cerută de nevastă. Aceasta și soțul ei, Răzvan, au făcut cununia religioasă acum trei ani și au doi copii minunați.

Mai mult decât atât, vedeta de la Antena 1 a declarat că există și conflicte, dar trec foarte repede peste ele și niciodată nu s-a pus problema de vreo ceartă mai aprigă.

„S-a întâmplat de ziua mea, acasă. Cumva aşteptam momentul ăsta, dar nu mi-am imaginat că va fi chiar de ziua mea.

În ultimele luni, n-am mai avut momente în care să evadăm. Pentru că nu s-a mai putut. Mai ieşeam la film doar noi doi, dar acum nu mai putem nici măcar asta. Așteptăm vremuri mai bune, să putem pleca măcar două zile.

N-o să dau chiar tot din casă! Nu mă simt foarte confortabil să vorbesc despre lucruri atât de intime, care țin doar de noi doi. Eu chiar cred că fiecare cuplu trebuie să aibă amintiri pe care să le păstreze doar ei doi. Şi e cu atât mai important când unul dintre parteneri are şi o viață publică, cum e cazul meu.

Normal că mai sunt şi discuții. Dar discutăm, discutăm. Şi da, cedăm pe rând. Nu-mi amintesc de vreo supărare lungă…

Cred că cele mai frumoase daruri pe care ni le-am făcut au fost copiii”, a mărturisit prezentatoarea în cadrul unui interviu acordat celor de la viva.ro.

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies