Home Stiri mondene Simona Halep a fost cerută în căsătorie de Toni Iuruc! Când va avea loc nunta

Simona Halep a fost cerută în căsătorie de Toni Iuruc! Când va avea loc nunta

de negriuelena

Simona Halep este în culmea fericirii pe planul personal, întrucât de curând a fost cerută în căsătorie de către iubitul ei, Toni Iuruc, afaceristul de origine aromână.

Cei doi au o relație discretă ce durează de câteva luni, iar acum sunt pregătiți pentru a trece la o etapă superioară.

În vara acestui an au decis să nu se mai ascundă și s-au afișat împreună în public, imaginile cu cei doi îndrăgostiți devenind virale.

Se pare că relația dintre frumoasa tenismenă și Toni Iuruc este cu mult mai serioasă decât se specula, iar acum se vor pregăti de nuntă.

Toni Iuruc a surprins-o pe Simona Halep când a îngenunchiat și i-a adresat marea întrebare la care aceasta a spus „Da!”, conform Wowbiz.

O sursă apropiată familiei Simonei Halep a oferit câteva detalii despre când anume va avea loc nunta dintre ea și Toni Iuruc.

„Se vor căsători, la anul, în luna septembrie, după ce va participa la US Open.

Evenimentul va fi unul fabulos, la un restaurant de lux din Constanța și, normal, va fi organizat conform tuturor tradițiilor machedonești”, a spus sursa respectivă pentru Wowbiz.

Se pare că totul este deja planificat în cea mai mare parte, iar ceremonia va fi una fastuoasă, cu un număr impresionant de invitați.

 „Vor participa toate neamurile lor, personalități din tenis, din sport, vor fi sute de invitați, poate chiar o mie.

Totul a fost deja stabilit, e cam bătut în cuie și, normal, Simona Halep este încântată că a reușit să pună la punct toate detaliile.

 Evident, au mai rămas lucruri de rezolvat, precum rochia, costumul de nuntă al lui Toni Iuruc, dar, în mare, totul a fost stabilit”, a mai spus sursa.

Simona Halep își dorește enorm să devină mamă atunci când va considera că este momentul oportun de a se retrage din tenis.

 „După ce mă voi retrage din tenis, îmi doresc foarte mult o familie și să mă dedic total copiilor mei. Sper să am copii.

Mă voi ocupa de ei să facă un sport, dacă vor. Dacă nu, o să-i susțin în totalitatea în tot ceea ce vor ei să facă.

Viața mea o să fie împlinită după tenis”, a declarat aceasta în prima conferință de presă digitală din România…

Sursa: wowbiz.ro

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies