Home Stiri mondene Simona Halep a spus cel mai important „Da”. Va îmbrăca rochia de mireasă în curând

Simona Halep a spus cel mai important „Da”. Va îmbrăca rochia de mireasă în curând

de Clara

Simona Halep a fost cerută de soție de către iubitul ei, Toni Iuruc. Fericitul eveniment a avut loc chiar ieri, pe data de 10 iunie.

După o relație de mai mulți ani, Simona Halep și partenerul său, Toni Iuruc, au decis că este timpul perfect pentru a face pasul cel mare. Sportiva va ajunge în fața altarului în curând, iar fericirea acesteia este foarte greu de descris în cuvinte. Anul acesta a venit cu vești extrem de bune pentru Simona Halep, deoarece, în curând, va îmbrăca rochia de mireasă.

În urmă cu ceva timp, tenismena a acordat un interviu pentru la treizecizero.ro și a vorbit despre momentele-cheie din cariera sa, dar și despre cum încearcă să fie stăpână pe situație.

„În momentul în care am scăpat de problemele fizice, încrederea în posibilitățile mele a crescut și am început să simt bucuria de a juca. Astfel, au dispărut, în mare parte, încrâncenarea și presiunea, care au fost înlocuite de dorința de a lupta și de a câștiga.

Desigur, victoriile îți aduc încredere și, normal, alte victorii. Este o stare de competiție, o stare bună, care te face să te menții la un nivel ridicat pe parcursul unui întreg turneu. Fiecare turneu are dificultatea lui, fiecare meci are dificultatea lui, dar eu mă simt pregătită mental pentru a lupta. Dar asta nu înseamnă că o să câștig toate meciurile, sunt un om normal și pot pierde unele meciuri.

După cum spuneam, vreau să iau singură deciziile în teren și să fiu responsabilă pentru ceea ce am hotărât în acele momente. În acest fel, viteza mea de reacție la situațiile cu care mă confrunt este mult mai mare și se bazează pe ceea ce simt la adversara mea. Sigur că este bună și o părere din afară; după cum se spune, din afară se vede mai bine, dar părerea mea este că nu trebuie să fii dependent de sfaturi în teren”, a mărturisit sportiva pentru cei de la treizecizero.ro…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies