Home Stiri mondene Simona Halep, anunț-bombă despre nuntă și copii

Simona Halep, anunț-bombă despre nuntă și copii

de negriuelena

Simona Halep și iubitul său, Toni Iuruc, sunt în toiul pregătirilor pentru nuntă. Simona Halep visează ca nunta sa să aibă loc în România, mai exact, în orașul în care s-a născut, Constanța.

Simona Halep a făcut declarații despre nuntă și copii, precizând că dorește să își întemeieze o familie atunci când va fi momentul potrivit.

Frumoasa tenismenă s-a destăinuit cu privire la planurile de viitor pe care și le-a făcut și a anunțat că are de gând să se dedice total familiei după ce își va încheia cariera în tenis.

„Mi-ar plăcea să fac nunta în România, nu ştiu dacă pe malul mării, dar mi-ar plăcea să mă căsătoresc la Constanța.

Îmi doresc să am o familie și o să mă dedic total copiilor mei. Sper să am copii și să pot. Și nimic despre tenis câțiva ani.

După aceea o să mă ocup și de ei, să facă un sport, dacă vor, dacă nu, o să îi susțin în totalitate în tot ceea ce vor ei să facă.

Viața mea o să fie foarte îngrijită după tenis”, a spus Simona Halep.

Aceasta a vorbit și despre relația sa cu Toni Iuruc, susținând că viața personală primează și nu și-ar sacrifica familia de dragul sportului care a consacrat-o.

„Acum sunt mult mai relaxată și mai deschisă. Avem o relație normală, mă simt foarte bine. Dar aș dori să rămână niște lucruri personale.

Sunt a României când vine vorba de tenis. Dragostea și tenisul sunt lucruri diferite, dar cred că viața personală este cea mai importantă.

Mă văd cu cineva și nu aș fi niciodată capabilă să-mi sacrific familia pentru tenis”, a mai declarat Simona Halep…

Sursa: playtech.ro

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies